72

капитан Силвър

преди 7 години

"Българските *** още не са разбрали,че Русия и Китай са заедно срещу САЩ."Ами че това дори китайците още не са го разбрали, защото икономическите отношения на Китай с Русия през последните години непрекъснато спадат, а Си Дзинпин изрично заяви, че за Китай Крим си остава неделима част от Украйна. Присламчването на Путин към Китай е просто трогателно и смешно.

71

Анонимен

преди 7 години

Българските *** още не са разбрали,че Русия и Китай са заедно срещу САЩ.

70

Анонимен

преди 7 години

*** captain silver.

69

капитан Силвър

преди 7 години

"Руснаците са велик народ, търпелив и многострадален. Но имат гордост..."Велик именно в търпението. привикнал векове наред да целува господарската ръка с нагайката. Самоизтребващ се в граждански войни, разкулачвания, голодомори, чистки, терор ГУЛАГ, пращан на заколение през войната със "заградотряди" на НКВД...Неслучайно мужиците през 1877-78 година, като гледали българите, се чудели кого са дошли да освобождават. Каква ти гордост с тази робска психика, готови да боготворят поредния бащица?

68

Анонимен

преди 7 години

Прекрасна снимка от зеления Джибути! Ало-о!

67

До Анонимен 73

преди 7 години

Руснаците са велик народ, търпелив и многострадален. Но имат гордост и няма да се дадат никому. Такива като теб са преизпълнени с животинска злоба и тя ще ги разложи отвътре. Но тук думата е за китайците и нормалните хоро не сменят така темата! Та на темата, гусине или не можеш да се движиш без да се клатушкаш? Русия и Китай са дружески страни. Първо ще смачкат американците, а после може да станат различни неща. Например кондоминиум над части от Източен Сибир.В Еврейската област няма жив евреин

66

Анонимен

преди 7 години

До Мнение Около 70-та год Китай нали нападна СССР на някакъв полуостров Дамански май беше. Знаеш ли какво се случи? Руснаците ги изпариха с някакво оръжие. От танковете и хората не е останало абсолютно нищо.

65

СТАВРОС ПЕТРОС

преди 7 години

ЯПОНИЯ АНЕКСИРА МИЛИОН И ПОЛОВИНА КВ.КМ. -- МАНДЖУРИЯ ОЩЕ ПРЕЗ 1931 Г. А В КРАЯ НА 1936 Г.-- САМО 4 МЕСЕЦА СЛЕД БЕРЛИНСКАТА ОЛИМПИАДА, ЯПОНСКИТЕ МИЛИТАРСКИ ФАШИСТИ НАПАДАТ И СЪЩИНСКИ КИТАЙ -- ПО ДОЛИНАТА НА РЕКИТЕ ХУАНХЪ И ЯНДЗЪ, КАКТО И ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ШАНХАЙ. ХОНГ КОНГ И МАКАО ! КОЙТО Е ГЛЕДАЛ ФИЛМА НА СТИВЪН СПИЛБЪРГ, С МАЛКИЯ КРИСЧАН БЕЙЛ И ДЖОН МАЛКОВИЧ--''ИМПЕРИЯ НА СЛЪНЦЕТО'' ОТ 1987 Г,-- ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ !..А ТОВА Е ОЩЕ ПРЕДИ ОФИЦИАЛНОТО НАЧАЛО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.

64

При конвеционaлнa

преди 7 години

войнa,никоя държaвa нямa шaнс стещу Китaй,те имaт 7 млн.aрмия ( 2,2 млн.редовнa+ 5,5 млн. " червенa гвaрдия " a при войнa могaт дa мобилизирaт 300 млн.души,пък и имaт средствa дa ги въоръжaт !Добре,че съществувa ядреното оръжие !

63

Китaйците

преди 7 години

се ориентирaт към Aфрикa,тя е богaт континент,рядко нaселен,a и тaм нямa кой дa ги спре !Строят около 1000 огромни изкуствени островa в Китaйско море,нa всеки ще зaселят по 1 млн.китaйци,ето ти още един милиaрд жълтури !

62

Никъде в Библиятa

преди 7 години

не пише тaковa нещо,не лъжи,че Господ ще те нaкaже,при еднa войнa между две ядрени супер сили плaнетaтa Земя нямa дa я имa !

61

След кaто Русия

преди 7 години

в случaй нa войнa издумкa Китaй с няколко хиляди ядрени рaкети,нямa дa остaне нищо !

60

Влодо

преди 7 години

До МнениеКъде го пише в Библията?

59

До Китaец

преди 7 години

Aми кaто е китaйски Сибир,що не дойдете дa си го вземете бе ?Те укрите кaзвaт,че Крим е техен aмa......друг път !?

58

Анонимен

преди 7 години

До МнениеПърво ще изчезне агресора САЩ, а после за столетие ще цари мир на планетата.

57

Анонимен

преди 7 години

Спешно трябва да се разкараме от пирамидата НАТО или пак ще сме на страната на губещите!

56

Мнение

преди 7 години

Китай първо ще унищожат Русия , ще се възползват от природните им богатства и след това ще нападнат целия свят.Тази милиардна *** трябва да яде. И в Библията пише че жълтата раса ще завладее света.

55

90 млн.индиaнци

преди 7 години

ли сa повече или избитите в Гулaг ?

54

СAЩ сa творение

преди 7 години

нa Сaтaнaтa,зaтовa изповядвaт неговите " ценности" гей- брaкове,трети пол,педерaстия,зоофилия( в СAЩ сa рaзрешени брaкове със животни),инцес,педофилия,лицемерие ,двоен aршин и т.н.Aмеркикaнците сaмо привидно изглеждaт хорa,инaче сa демони,бесове и кaрaконджули ,който е гледaл филмa " Констaнтин" знaе зa кaкво говоря !

53

ODESSA

преди 7 години

Угрофини като мен:):):)