32

Korean soup

преди 7 години

До КратунСигурно струват поне четири милионИ лева.

31

Кратун

преди 7 години

Абе не ви ли боде в очите това "четири паметници"? Едно време медиите бяха еталон за литературен български език. Сега сек'ви *** се пишат журналисти.

30

филипето

преди 7 години

Големите паметници! Няма що!

29

Анонимен

преди 7 години

Не са само тези има още много други оставени да се рушат под лицемерния поглед на държавата някой чувал ли е нвобогаташ да е съградил нещо след89г както идистриалците след 1878 сега грабят и унщожават нацията така както гърци и турци не успяха вижте ягодовата къща на Златев в София а има парите да я реставрира макар и само за себе си

28

РОСЕН

преди 7 години

До Анонимен: ЩЕ СТРОИ БАРДАК ,ЗА ДА МОГАТ СЕСТРИТЕ ТИ И *** ,ДА СЕ ЧУКАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ОТ НИКОЙ.

27

ИВАНОВ

преди 7 години

До Анонимен : ТИ ПЪК МИ КАЖИ ,КОЙ РАЗСИПА И ЛИКВИДИРА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ,СЛЕД 1989 Г. ОТГОВОР: ТЕЗИ ,ДЕТО НАРОДА ИЗРИТА НА СМЕТИЩЕТО ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ- СДС .САМО ЧЕ ,ПОЖАРНИКАРЯ ГИ ИЗМЪКНА ОТ ТАМ И КАКТО МИРИШЕХА НА РАЗВАЛЕНИ ЯЙЦА ,ИМ ДАДЕ ПОЛОВИНАТА МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА ,ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО. ЛИКВИДАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА ПАРА.НАВЯРНО СТЕ ОЧАКВАЛИ ,ЧЕ БКП-БСП НЯМА ДА ВИ СЕ МЕСИ В ЛИКВИДАЦИЯТА ,НО ВСИЧКО Е ЧОВЕШКО ,ВЪВ ВСЯКО СТАДО ИМА МЪРЛЯВИ ОВЦЕ.

26

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на бездействието на държавата.

25

България = ИДИЛ

преди 7 години

2021 г. Министерството на културата е отдало археологически обекти на концесия, за да може частните инвеститори да бъдат техни стопани - нещо, за което държавата вече няма пари. В неделя сутрин Пловдив осъмва с останки от Античния театър - багери са разрушили паметника, а негово място се появява табела с проект за нов мол.

24

Духаст селинджъри

преди 7 години

Те хората искаха да ги съборят тихо и спокойно , ама като се вдигнахте против ,- дойде време за план Б

23

Анонимен

преди 7 години

21-ви, като спечели Иван Тотев ще поставя няколко акцента върху управлението му. Борисовата градина е превърната във връх на кичът... архитектура тип халтура и чалга. Потресно е! Дадоха се 500 000лв отделени от бюджета на общината за ромчетата, да ги научат н Български в театрите и кината. Мисля, че до момента такава гавра с гражданите не е имало до момента. А как спечелиха изборите дори няма да коментирам. ГЕРБ стигнаха върхът на самоунижението. Дано да им е последния мандат. Не подкрепям и БСП

22

Анонимен

преди 7 години

Пардон, одушевени предмети :)

21

Анонимен

преди 7 години

"Четири паметници"----Пише се четири паметника. Паметници е за удушевени предмети.

20

избирател

преди 7 години

"В умишления пожар...........".искахте да напишете предполагам?

19

Анонимен

преди 7 години

И после БСП се чуди защо губи във всичките големи градове изборите. Ами вижте колко са елементарни и необразовани червените ***. То просто те е срам да четеш наивните им коментари .

18

Анонимен

преди 7 години

До номер 16Кой има властта да накара пожарникарите да седят и бездействат докато не изгоряха хубаво складовете... а ГЕРБАДЖИЙСКИ ***? .... само ГЕРБЕРЪТ Иван Тотев

17

Анонимен

преди 7 години

Сотир Цацаров пристигна ли? Кметът инж. Фотев, ако е пич, определя теренът да бъде парк на културата и дори финикийски знаци не могат да променят мнението му, но все пак трябва да човек на честа, а не мамин ***!

16

Анонимен

преди 7 години

Другарю *** трайте и не се обаждайте.... всички знаем, че Орешарски лично ги подпали.

15

Анонимен

преди 7 години

Браво другарю червен каскет. Позна , че това е умишлен палеж само, че го запалиха наемниците на вашия другар Гергов-свинаря . Начина за правене на бизнес на БКП-БСП-ДС е убийства , грабежи и палежи . Справка , кой открадна Панаира от държавата , а значи знаеш точно така др. Гергов - свинаря и шеф на БСП в Пловдив. Хайде сега ми кажи как Гергов стана милионер .

14

Анонимен

преди 7 години

Това е умишлен палеж. Пожарникарите седяха и гледаха безучастно как складовете изгарят. Не е тайна, че кметът Иван Тотев има огромни апетити отдавна към тези складове. Това е начинът по който ГЕРБ управляват и гербаджиите правят бизнес.

13

Анонимен

преди 7 години

Няма да се строи мол. На това място има проект за строеж на Хилтън. Изключително ляво изпълнение показващо че хората с пари не могат да се похвалят с въображение