11

В Василев

преди 7 години

Ега си дебел-сереца , , , , , такава ни е управата !

10

Анонимен

преди 7 години

Да, наистина заслужава поклон момичето, а и не само то - всичките ни спортисти го заслужават! Защото напук и въпреки наличието на абсолютни некадърници, като този и като он`я - "поканения", успяха да отидат и да се състезават на тази Олимпиада... друг е въпросът как го направиха повечето от тях.

9

Linch

преди 7 години

И тази мазна ***, бивш комсомолски активист от 1. Езикова гимназия-Варна,направил кариера ближейки *** на Кошлуков,Севлиевски и Боко, се държи така сякаш той е спечелил олимпийски медал. Нагла смрад.

8

Лисан

преди 7 години

Крадлев, кога ще дадеш крадците от Българска федерация по шахмат на прокуратурата? Докога ще прикриваш далаверите на Асен Марков и Свилен Нейков? Докога ще прикриваш далаверите във волейбола? Не те ли е срам да унищожаваш автентичния ЦСКА? Скрий се, *** корумпирана, цялото ти министерство вони на гнилоч!

7

край

преди 7 години

Закривайте излишното министерство барабар с министъра - кебапчия.

6

и аз

преди 7 години

И аз това щях да напиша...Този на какво се хили, какъв е неговият принос?Напоследък има много такива, които говорят така, сякаш българите са им собственост.

5

Бл Благов

преди 7 години

Това че това красиво момиче тренира в Холандия с холандски тренер говори само едно: В България спортът е в пълна дупка! Пари или не се дават или се крадат . Спортът дава идея на нашите деца ,дава им цел и ги отдалечава от наркотици ,от престъпност!Само че за това се иска не моабети , а правилно отношение ,като училища, бази ,треньори и т.н. Вижда се ,че когато това го има резултатът е налице! Браво на това момиче!

4

Анонимен

преди 7 години

Кога успя и тая мутра да се изхрачи по темата с големия успех на това момиче? Ама не споменава , че тя от години живее и тренира в Холандия нали? Вероятно защото у нас държавата е създала прекрасни условия за живеене и за спортуване, както твърди Плевнелиев

3

Анонимен

преди 7 години

Слсд този сега очаквам и плевела и футболистче от Банля да се присламчат към успеха на момичето.

2

Анонимен

преди 7 години

Тоя изплува от канализацията.

1

сигурно

преди 7 години

ПОКЛОН ,ЗАЩОТО ТЯ ТЕ СПАСИ ОТ ИЗГОНВАНЕ !! БОЙКО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ВИ НАРИТА