13

Анонимен

преди 7 години

Нещастна, окаяна България! Къде сме тръгнали с тези некадърници, продажни и алчни "предприемачи" и "бизнесмени" и " политици"?

12

Анонимен

преди 7 години

Не е първият случай, няма и да е последният. Наглостта на управляващите край няма. Докато ги търпим ще ни скачат по главите., че и кърпи ще въртят. Разхайтена пасмина.

11

Анонимен

преди 7 години

Каква поредна държавна трагедия! Какво прави този невероятен Боби Борисов?!

10

Анонимен

преди 7 години

Какво ще изчурулика по въпроса главния пожарникар на републиката?Или у Банкя таквиз пожари нЕма?

9

Gec

преди 7 години

Ima sklad-imaproblem, niama sklad-niama problem.Pone da napraviat edin muzei i parking.

8

строителен инженер

преди 7 години

целта е строителство дами и господа. в центъра на града са.

7

Даниел

преди 7 години

Глупости на търкалета. Сега се връщам от там. Първо пожарът е от 14.30 часа, второ изгоряха всички складове. Поръчката е изпълнена, сега вече няма да се възстановяват, защото няма какво и няма как. Трето пожарникарите почти не гасахя, а контролираха пожара докато изгорят сградите напълно. Държвата изпълни поръчката на собственика на складовете.

6

пловдив

преди 7 години

Щом не може да се събарят, може да се подпалят! Щом трябва да се строи.... Култура?!? Къде има такава? Та и паметници да има....

5

Ако имаме държава

преди 7 години

1. Ще накарат собствениците да възстановят със стопроцентова точност изгорелите сгради,защото те бяха паметници на културата и част от облика на някогашния Пловдив.2. Ако се докаже,че палежът е умишлен и е иницииран от собствениците, теренът да им се конфискува, да заплатят цялата стойност на възстановяването на сградите плюс огромна глоба.Така ще бъдат респектирани чуждестранните купувачи и инвеститори,довлекли се тук само за да печелят, без да ги е грижа за нашата самобитност и история.

4

Дребнирибков

преди 7 години

Виновни естествено няма, нямало и няма да има. Просто случайни събития. Г-н главен прокурор, поне сте от Пловдив, докажете че има нещо пловдивско у Вас и ще вземете случая лично и виновните като се почне от общината и се стигне до хората пратили човека да запали огъня ще ги видим изправени пред съда и в панделата!

3

Пловдив

преди 7 години

Пълни глупости в 23:15 все още гори! Защо не кажете истината???

2

Култура

преди 7 години

Унищожава се паметник на културата, за да се освободи място за строежи в центъра на града. Парите надделяват над културата и историческата памет.

1

Вуйчо

преди 7 години

Ами най- вероятно някой ще строи ....