91

сминдух енд чесън

преди 7 години

Подкрепата за ГЕРБ се дължи на стройната система за шантаж и манипулиране на хората ,особено тези на заплата,но това се отнася и за БСП,аз не ги деля,слугуват на едни и същи господари

90

Никола парапунов

преди 7 години

Този грозник продължава да бръщолеви лъжи и глупости.

89

ГЛУПАКА

преди 7 години

На изборите ще видите колко голямо доверие ви имаме!!! Я ми покажи една реформа дето направихте?Добре,че съда опраска ТИК.ВОЧА,че да се осети,че без реформи не става. Това,че си заслужихте приза златната ДЖУКА е едно на ръка.Съдрахте се да обещавате и нищо да не правите в интерес на "стабилната" държава. Това да си ЛАЙ.НАР, който си вярва е добро нещо,но вози зле!

88

Анонимен

преди 7 години

подкрепата към герб се дължи само и единственно на ниското качество на мат,ряла

87

Анонимен

преди 7 години

Политическите опозиции работят под един дивиз. - ДА КРАДЕМ, БЕЗ ДА СЕ ИЗДАДЕМ! Манипулацията, кражбата и лъжата правят сплотени всички политически демагози.

86

Сано-5

преди 7 години

Подскрепата за герб се дължи на доверието че няма да се издадат когато крадат. Защо Борисов не вкара нито един политик крадец в затвора. защото запазват правото си и те да не бъдат наказани за кражба. Що се отнася до съдебната система, тя е и е била винаги зависима от всички правителства на власт.Обирджиите на България са сплотени и пазят правата си на законни кражбе и престъпления.

85

Анонимен

преди 7 години

Другари Цветанов, местните, умните и образовани българи не гласуват!

84

анонимен

преди 7 години

105, няма нужда да казваш " сдушихте се с всякакви бандюги". Бойко Борисов попадна във властта от подземния свят. Нищо не свърши ГЕРБ за седем години във властта. А на Цветанов му отива да е заедно с бандитите в почти всичко.

83

обективен

преди 7 години

Видяхме за какво доверие става въпрос. Сдушихте се с всякакви бандюги и селски интересчии, за да спечелите 90% от парите на местно ниво. Сега баце ви се чуди къде да се скрие от срам, заради издънките им. Видяхме и подправените изборни протоколи, както и минималното участие на българските избиратели в изборите. Фъдъкова с колко % от гласовете на софиянци стана кмет? Официално 20%, реално 10%. Те бюджетните хараненици са повече от 10%... Трябва ви нов морал, нов подход. А дано, ама надали.

82

Неутрален

преди 7 години

В България има стабилност и сигурност,и който не го вижда или е неадекватен или има полза от мътилката ,за тъмни далавери....

81

Анонимен

преди 7 години

МАФИЯ НА 100 ПРОЦЕНТА.

80

противник

преди 7 години

Пичка му майчина на тозикапут!

79

Анонимен

преди 7 години

До Предстои разпадПълни глупости. Строят се нови заводи и производства, бизнес паркове около Пловдив се разкриват и се откриват десетки хиляди нови работни места, строи се инфраструктура, сивата икономика намалява, инвестициите се увеличават.

78

Анонимен

преди 7 години

Това е бъдещето, за който и да гласувате няма значение, нищо вече не може да спре инерцията към дъното.

77

Предстои разпад

преди 7 години

Нищо не може да спаси България от последствията на това да си ***. До 10 години няма да има пари за пенсионерите, в страната се правят все по-малко инвестиции, няма никаква визия за развитие и просперитет, изтеглиха се заеми, а няма никакъв план за подкрепа на бизнеса, само повишаване на такси и данъци, никой нормален не мисли да инвестира в страна с все по-увеличаващи се хора в пенсионна възраст и все по-намаляващи в трудоспособна, отделно увеличаващите се хора в гетата и онези идващи отвън.

76

анонимен

преди 7 години

До шш КАКТО ЗАПАЛИХА И ТЮТЮНЕВИТЕ СКЛАДОВЕ В ПЛОВДИВ---СЕГА ЩЕ ГЕРГОВ ЩЕ КУПИ ЗА 2 ЛЕВА МЯСТОТО ГЕРБ--ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЬЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ДПС БСП И ТЕХНИТЕ САТЕЛИТИ

75

шш

преди 7 години

Този нормален ли е. За каво доверие говори. Опг герп съсипа окончателно държавата.

74

Анонимен

преди 7 години

за сравнение .. тази година над 1 млн българи са почивали в Гърция. Смятай сам колко са зле българите.

73

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 93Аверче, тогава легловата база беше десетки път по малка от сега ...ако не и стотици. 3 млн работещи и да се скъсат не могат да отидат на море за 3 месеца сезон поради физическа липса на почивни бази.Да не говорим за качеството им какво беше. Казарми и мизерия.

72

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ постига успех след успех . Ние , които сме нито ваши , нито наши не можем . Кога държавата България ще се освободи от грубия субективизъм .