14

ВЕТКО

преди 7 години

Е човека си е цакал на бившият ГЛАВЕН АРХИТЕКТ ЯКО и сега си мисли ,че ВСИЧКО му е ПОЗВОЛЕНО ,като на СЕЛО!!!!!Задайте си въпроса как с 200км. си подаде ОСТАВКАТА бившия ГЛ.АРХИТЕКТ на СОФИЯ!!!!!!!??????Не спете ХОРА !!!!!Мислете!!!!!!!

13

Анонимен

преди 7 години

такива са провинциалните велможисвикнали са всичко да става така както си решътбез значение назакона ...смея да твърдя че в софия не са точно така нещата по отношение на строителствотоама първо трябва да се опарят после тръгват нещата

12

Анонимен

преди 7 години

До 9В Лозенец са изключително сложни нещата. Вътрешнокварталните улици, особено в долната част, са в окаяно състояние. Ремонтират основно единствено малката и незначима уличка, на която живее Иво Прокопиев, за другите естествено "няма пари".

11

Deee

преди 7 години

Derzaite glupaci

10

Анонимен

преди 7 години

Това се нарича фeкална журналистика.

9

Анонимен

преди 7 години

Община Лозенец защо нищо не направи като превзеха тротоарите за скапаните им кафета ?

8

Анонимен

преди 7 години

След изборите ще го пуснат, споко. Всичко ще си продължи по старому.

7

баба Муца

преди 7 години

До азтой хотелът си работи от години. Има около 450 стаи в него. Сега са решили да си вдигнат още едно етажче, че им тесничко. За етажчето става дума;)

6

аз

преди 7 години

както го гледам на снимката, той вече е готов. Явно им остава само довършителни работи вътре. Утре ще пуснат жалба до съда, и като нищо ще ги узаконят като заварено положение. Така е като чакате с години и накрая само отчитате дейност че виждате ли, ние се опитахме ама съда така постанови. Така е, докато се натуткате.....

5

(-_-)

преди 7 години

Тоя хотел му разказаха играта разни *** го източват години наред, сега е време за мутро-барок..

4

Анонимен

преди 7 години

Авторката стрина Сийка седи и слага минуси. Внимавайте какво пишете.

3

Анонимен

преди 7 години

този хотел е на ДПС-то. Доган си живучка там, а Местан сега му спира тока.

2

Смях

преди 7 години

Поредното подвеждащо заглавие... Човек първоначално ще си помисли, че са спрели тока на целия хотел...

1

AZ

преди 7 години

На спирка "Бели Дунав" на метрото в Надежда 5, от десетина години се строи нещо стъклено, голямо и незаконно. Вече е пред пускане Четири етажната сграда никога не е имала табела с данни за обекта. Докато се строеше метрото Фандъкова идваше на проверка. Как пък тази сграда веднъж не й се забоде в очите. Ама нали знаете, гарван гарвану око не вади.