14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17 Имам въпрос! Руснаците имат ли ядрено оръжие? И втори въпрос! Защо толкова се радваш, че американците са се преместили по-близо до Москва, след като България ще бъде първата изпепелена територия при евентуална война? Или може би си отчано т.ъп тр.ол?Това беше риторичен въпрос!

13

Анонимен

преди 7 години

И къщите им картонени и кухи като фалшивата валута с която се търгуват. Мизерия и пропадане.

12

Анонимен

преди 7 години

ОТ ПОСТОВЕТЕ РАЗБРАХ, ЧЕ КРАВАРИТЕ СА ФАЛИРАЛИ МНОГО ОТДАВНА, ЧЕ ТЪНЕ В РАЗРУХА, ТАКА КАКТО ЕВРОПА. МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА МИНИМАЛНАТА ПОЧАСОВА СТАВКА ИЛИ МИН. ЗАПЛАТА- САЩ- 7/16 ДОЛАРА НА ЧАС В ЗАВИСИМОСТ ОТ РАЙОНА, ЕВРОПА 1480 ЕВРО НА МЕСЕЦ МИН.ЗАПЛАТА, РУСИЯ 220 ЛЕВА НА МЕСЕЦ, БГ 420 ЛВ, КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ КОЛКОТО НАШАТА МИН ЗАПЛАТА- ИЗВОДИ- ГЛЕДАЙ ФАКТИТЕ И НЕ ВЕРВАЙ НА ХОРА С ОПОРНИ ТОЧКИ- ИСТИНАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН- СПРАВКА СВЕТОВНА БАНКА, ЕВРОБАНК И РОССТАТ. НИЕ С 10% ДАНЪК СМЕ НА ДЪНОТО

11

НФБ

преди 7 години

Само луд човек може да си купи жилище в САЩ. Руснаците и китайците да се изтеглян и да изоставят долараНяма смисъл да инвестираш в противник. Време е да инвестират в своите страни по масивно и да привличат западни специалисти да работят за тях

10

Факт

преди 7 години

От цялата работа се разбират две неща-американските семейства няма в какво друго да инвестират,освен в жилища,а правителството няма друг избор,освен да печата пари за да крепи тая система.Което изглежда е вярно,защото виждаме как със всички сили(най-вече военни) се крепи господстващото положение на долара.Всеки,който се опита да се откачи от тая чудовищна обвързаност е подложен на терор!На практика целият свят плаща благоденствието на Америка!

9

Анонимен

преди 7 години

"Същевременно докато Европа се задъхваше от дълговата криза, Америка прочисти банките си. Основният им капитал надвишава 1,2 трлн. долара, което е над два пъти повече в сравнение с 2007 г."Това е основната причина, заради която САЩ задейства нарочно световната финансова криза. Това е като мексиканската традиция да удариш пинятата (картонен или глинен контейнер с формата на животно), която като я счупиш, от нея падат бонбонки, които да събереш.

8

Анонимен

преди 7 години

"Когато цените на жилищата в САЩ започнаха да се понижават през 2006 г., верижната реакция доведе до световната финансова криза през 2008-2009 г."Ето заради това мили деца, световните валути не трябва да се обвързват една с друга.

7

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

Във ФАЩ само мизерията се увеличава .

6

Armagedon

преди 7 години

При това полжение и при този огромен държавен дълг , какво всъщност ги очаква американците? Или фалит или безкрайни войни за ресурси. Все мрачни прогнози. Но както се казва надеждата крепи човека.

5

Armagedon

преди 7 години

Ниските лихви по кредитите и държавната гаранция за банковите кредити , фактически се поемат от всички. И от бедни и богати. Но кой печели всъщност от този финансов капан?И кога ще щркне? Като се знае че 60% от американците живеят от държавна помощ във вид на купони за храна и дрехи ми се струва че почти са пострили комунизма и то само за някакви си 200 години. Колко дълго може да се продължава така след като ресурсите включително и земята ( изтощена от ГМОто) не са безкрайна величина.

4

Гошо от почивка

преди 7 години

До 5. Ами така си е. Бачкат си, но докога? 2008-*** едвам се спасиха. Обама миналата година се чудеше как да напраеи бюджета. Лихвите по кредитите им бяха 0% до Януари тази година, но сега ще се озъбят... 27 септемви. Запомнете тази дата. Края на долара и САЩ..

3

Анонимен

преди 7 години

"паниката от 2008-2009 г. да се повтори и само луд човек в Белия дом би си помислил Америка да не изпълни този ангажимент" Вече имат двама луди, единият от които ще стане неминуемо президент. Дуупе да им е яко на янките.

2

Гошо от почивка

преди 7 години

Ммм даа. Икономическия балон ще се спука скоро. То не може цял живот на кредити да го караш... Някои казват 27 Септември 2016 Други казват средата на Октомври или в края на годината, ни със сигурност ще е супер скоро...

1

ааааааааааа

преди 7 години

нов покемон. на вниманието на ловцитеместонахождение хамерикаиме Ипотечно чудовищеНА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО