16

Ставри

преди 7 години

Аз цъм за цялостно премахване на бурката .Като си ми дошел на гости ще спазваш моите правила инче обратно от там където бягаш а бягаш от исляма а не от християнския свят.

15

Анонимен

преди 7 години

Какво значи " частична забрана на бурките" ?. Да не е нещо като " умерен ислямски терорист" ядящ сърца на убити войници и колещ деца във видео клипове ?.

14

Анонимен

преди 7 години

френски бизнесмен от алжирски произход заявил, че ще плаща глобите на всички жени в България, които носят бурки."Ама ние знаем, че АлКайда си развява байряка своцодно из ромските кварталиДобре,че има и ц.иг.ани, които не се поддават на тази асимилация.Точно така се почна. Ц.ига.ите си стояха тихо и мирно. Работеха в Чистотата. Дойдоха някакви директиви. Принедително ги обявиха за " роми". После тия роми баха задължени да носят бурки. Все по- често момчета поми посягат на полицаи.

13

Анонимен

преди 7 години

Освен забрана на скриване на лицата, трабва да забранят и показването на голи задни части в знак на възмущение.Видяхме какво представление направи наскоро катарския " принц" в един наш мол преди седмица

12

Анонимен

преди 7 години

Да казват кой как да се облича е привилегия на еврокомунистите,които управляват БГ след 1956г.Ако целта е да се вижда ясно и точно лицето на човека- да се забранят забрадките, прическите,калпаците, брадите,мустаците,очилата,перуките и пластическите операции по лицето.Истинският проблем на ЕС е,че жените и *** от ЕС не могат без мъже.За това е организиран и се реализира този "внос" на милиони мюсюлмани!Природата си иска своето! Явно нашите ци-г-ани не могат да насмогнат на Европата!

11

Анонимен

преди 7 години

Нещата трябва да са радикални - екстрадиране на всяка носеща борка моментално. Никакви, ама това, ама онова. Нарежда се и толкова. Видят ли органите такива - арест, белезници и екстрадиране.

10

Мюмюн 123

преди 7 години

От доста време ми идва едно нещо на ума, но ми е гузно да го изпълня. Според немското законодатество, ако пешеходец пресича в нарушение и го блъснеш, не носиш НИКАКВА наказателна отговорност. Та ми се върти из главата, ако пресека арабските квартали с максимална позволена скорост и обера всичките чалмосани покемони по платното, останалите дали ще им стиска да се правят на камилари.

9

Анонимен

преди 7 години

Още и още нива на сложност в тъпанарската ви система. Германците изобщо не са интелигентни хора, иначе никога нямаше да се наложи да замазват един проблем с други сто. Господ да ви е на помощ!

8

3584

преди 7 години

За интеграция вече не мислете. Мислете за непосредствената заплаха, която крие всяка бурка - не може да се види кой всъщност е под бурката. Докато трае опсаността от тероризъм, забраната на бурките в интерес на сигурността на съответната държава. Нека сме наясно - това не е верски проблем, това е предизвикателството на безцеремонния нахалник, дошъл за одслон, пари и сигурност, който злоупотреява с милосърдието на европееца.

7

Българина

преди 7 години

Германците ще разберат че частично османско робство няма исляма не прощава

6

До 3

преди 7 години

Преди малко ти съобщих в кой сайт съобщиха това вчера, но веднага ми изтриха коментара.Изглежда, че тук не бива да се пишат имената на други сайтове.Потърси в този, който претендира, че първи съобщава сензационните новини.

5

Анонимен

преди 7 години

Пълна забрана трябва не частична. Те идват в Европа, не обратното, така че ще се държат като гости и ще скачат според тоягата

4

Бог дал

преди 7 години

Бог взел

3

1

преди 7 години

Ако това е истина, което ме съмнява(за съжаление), имаме невероятния шанс по този начин да напълним държавната хазна. С тези глоби може да вдигнем заплатите на учителите, примерно. Носете бурки! Плащайте глоби! България разчита на вас, мили алжирци.

2

бежанец

преди 7 години

Не можеш да ми забраняваш бурката, аз съм на гости при Меркел.

1

А разбрахте ли, че

преди 7 години

френски бизнесмен от алжирски произход заявил, че ще плаща глобите на всички жени в България, които носят бурки.С други думи, иска да се бърка във вътрешните работи на страната ни, да ни налага някакъв вътрешен ред и правила, с които ние не сме съгласни.Затова пак питам:Ще се формулира ли изрично, че ако няма пари да си плати глобата, бурконосителката ще отработва тази глоба принудително!Редно е да се обяви за противозаконно и такова вмешателство, каквото се готви да направи франкоалжирецът