11

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До WW2Така ни пощадиха,че откъснаха Македония от България.Проклети да са тия диваци!

10

Анонимен

преди 7 години

Руснаците правят каквото си искат в България, а когато са пияни, т.е. почти постоянно, са неуправляеми.

9

WW2

преди 7 години

До Анонимен 5-Ами вземи прочети малко история,не щракай само в фейса!Немците са плащали,защото сме били съюзници!И виж какво са правили руснаците с вражески страни(като нашата тогава),когато са преминавали от там!Пощадили са ни,въпреки решенията на тъ..пите ни политици!

8

възмездие

преди 7 години

Ако руските агенти у нас поискат увеличение на заплатата, РФ ще обяви фалит.

7

Анонимен

преди 7 години

Ние признахме ли геноцида?

6

НА КОГО

преди 7 години

На кого да вярвам ?На МВР или на Днес . бг .Главния Комисар на МВР България - Комисар еди си кой си , каза че са били от Димитровград и Пловдив .Явно Институциите в България не работят в Петък , Събота и Неделя .Пият си по кръчмите .

5

Анонимен

преди 7 години

От време на време съм русофил, но като се събудя или изтрезнея от мастиката или бирата ( според зависи какво и колко съм пил ), се оправям :) Работа с тях нямаме!!! През 2001, преди година и днес ми се случи да говоря с възрастни хора преживели срещата с руските "освободители" по време на WWII. И тримата разказваха как руснаците са тарашели всичко когато пристигнали и оправили тук таме некоя мома а немците си плащали прясното кокоше месце :)Хората са от селата Гюльовца, Горица и Обзор.

4

РусенецЪ

преди 7 години

Не познавам много арменци, но ми е достатъчно да познавам Лебикян. Мръсно, подло и зло човече високо 155 сантиметра. Намразих им етноса заради този.

3

бургазлия

преди 7 години

Разбраха че М.Очите се завръща и бързат да си поделятбензино колонките от които да зареждат

2

cc

преди 7 години

Законно притежаван ГАЗОВ пистолет... То незаконни такива не се намират много май :)Пък то и голямата стрелба нещо. Скарали се за цената на тревицата и айдеее

1

Жибор

преди 7 години

Руската агентура е пуснала пипала и сред други народи- не само сред нас.