5

до 6 от КК

преди 7 години

Ами замисли се дори само за Луната и какви неща предизвиква на Земята - приливите/отливите, много хора се и влияят от Луната - увеличава се задържането на течности в организма, някои хора не спят по пълнолуние и т.н. Защо и другите планети да не ни вляят по някакъв начин? В астрологияята има много верни неща, зависи от кого ще се тълкуват и как. Имаше даже една американска астроложка, която беше предсказала ден на смъртта си и наистина е починала в онзи ден по естествени причини.

4

2

преди 7 години

Като сте нервен, съвсем през просото я карате. Прочетете си пак творението.Аз, във всеки случай, не обявявам за лишено от смисъл нещо, което в една или друга форма е съществувало и се е предавало във всички КУЛТУРИ.

3

2

преди 7 години

Отговорът Ви показва, че нито знаете, нито се ориентирате в науките. Ботаниката само описва, а не обяснява какво става в растенията. Въобще не ми е скучен животът. Скучни са ми зациклените хора. Но те да си живеят както им позволяват природните им дадености.

2

Анонимен

преди 7 години

"Покайте се, защото небесното царство наближи.""Аз съм пътят, истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците

1

до 1

преди 7 години

Дали пишат верни неща тук за зодиите е едно, дали съществуват определени зависимости е второ, дали можем да ги обясним е съвсем отделно. Колко процента от населението могат да обяснят защо течността в растенията се движи нагоре, защо след засушаване първо се съживява върхът, например. Науките са възникнали, точно защото някои хора не са били като Вас - щом нещо моят ум не може да обясни, значи го няма. Вие лично в коя наука сте специалист и всичко ли там е обяснимо ?