23

Анонимен

преди 7 години

За това Големите са Големи

22

Анонимен

преди 7 години

До 25 - я не се изказвай от името Господне и кой си ти та да съдиш? А тоя със синтаксиса - нещо смислено да казваш? Коѝто е имал близки болни от тази болест знае за какво става на въпрос - горе цитираните сте просто едни вербални попръцковци.

21

Анонимен

преди 7 години

Да си капитан си капитан на нац. отбор и да не говориш на народа си.Това пренебрежение към българите Господ не му прости.---------------Станалият капитан след контузията на Бербатов Стилиян Петров се прибра в София. От доста време насам Стенли не говори пред българските медии, като очевидно е обиден от критиките след завръщането му в националния при Христо Стоичков

20

Анонимен

преди 7 години

"Стилиян усмихна умиращ фен".В суртешния блок на Нова тв.Ани Цолова попита своя гост "Страхува ли ви Турция".Защо изкривявате българския език?Болния сам се е усмихнал,Стилиян не му е разтегнал устата за усмивка.И другия пример,Ани можеше да попита страхувате ли се от Турция?Но нееее,ще се правим на оригинални като повтаряме като папагали чужди изрази.И аз да кажа по американски и с ирония "УАУУУУ".

19

Анонимен

преди 7 години

Аз съм горда, щастлива и безкрайно благодарна от факта,че има хора с такива сърца. Стенли..голям си! Един жест,който няма цена. Бъди жив и здрав, все така силен, борбен и успешен, радвай се на живота и на всички около теб още дълги години. Обичаме те.Бог да прости момчето, на по хубаво място е!

18

Анонимен

преди 7 години

Определено Стан е Човек с главно "Ч"!!! ... за разлика от един човек със силен ляв крак!

17

маке-ариец

преди 7 години

Истински македонец, прав ариец!

16

Футуролог

преди 7 години

До ПенковИ аз които съм бивш фен на "Левски" имам страшно добро мнение за Стилян Петров.....ама Ти уред ли си?......или се подиграваш което е по-вероятно......май не си подбрал правилната статия за подобна ирония

15

Nobody

преди 7 години

Един си, Капитане!

14

Адолф

преди 7 години

До Анонимен 15И като имат своите проблеми или на техни близки, защо трябва да отрицание? С нещо навредил е на някого ли е с постъпката си Стилиян? Отказал ли е помощ или съпричастност? Отразено е по чужди медии, а тук от една седмица по всички медии ни прожектират "От местопрестъплението" с някаква силиконова пaчa,

13

Анонимен

преди 7 години

До АдолфНедейте така с лошо, не се ли сещате, че онези, които реагират с минуси вероятно имат своите проблеми? Може би мъничко разбиране и толерантност от наша страна ще им помогнат в преодоляването им?

12

Алов

преди 7 години

Велик!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Прекрасна снимка - момчето наистина изглежда щастливо дори и пред лицето на смъртта. Постъпката на Стилиян Петров е достойна за възхищение и дано повече хора осъзнаят, че не е трудно да постъпиш достойно и направиш добро и винаги си струва да накараш някого да се усмихне.

10

Адолф

преди 7 години

Кой *** дава отрицателни оценки на коментарите! *** от проказа дано!!!

9

Неа

преди 7 години

Нисък поклон !

8

Bond

преди 7 години

Голям Стилиян! Голям човек!П.П. Моля драскачите от Днес.бг да спрат със "сензациите" за силиконовият *** Шмайзер. Като толкова сте закъсали за новини, винаги може да намерите подобни, като тази със Стилиян. Стига да не са свързани с бежанци и др. пoдчoвeци!

7

мнение

преди 7 години

Не парите правят човека истински щастлив, а ЛЮБОВТА И ЧОВЕЩИНАТА.Трогателен жест от Ст.Петров. Браво !!

6

Коментатор

преди 7 години

Да ти се насълзят очите просто... Голям е Стилян Петров. Един е Стилян Петров. Свалям шапка на капитана!

5

Анонимен

преди 7 години

Супер Стилиян, показа че човечноста в Бьлгарина все още живее за да помогне поне психически ако не материално.

4

Анонимен

преди 7 години

Страхотен!