20

Божил

преди 7 години

Червената мафия в действие...

19

Бойко не Борисов

преди 7 години

Бензиностанция на изхода на града??? Сънито не е ли курорт? А иначе да поздравим лоялният гражданин Методиев, неговата министърка или там каквото е и главсека с песента ,,Панаири,,.

18

ГЛУПАКА

преди 7 години

С тази ОВЦА министър на МВР нищо друго не очаквам! А този *** глаДния секретар освен бисери друго не ръси!Уникална двойка са!!!! Като добавим и *** панаира е образцов!

17

Анонимен

преди 7 години

според изявленията на главсека на МВР и шефа на ОДВР-Бургас, става въпрос за....изненада, за битов скандал между две компании, този път не за паркомясто, а за момиче. Звучи ли ви познато? Цирк МВР-серия поредна.

16

Анонимен

преди 7 години

Не бе, Костов, битов скандал някакъв - две компании се замервали с пиратки, понеже едните слушали чалга, а другите поп-фолк !

15

Анонимен

преди 7 години

Защо отново политкоректно премълчавате ИСТИНАТА.Въпросната престрелка е била заради разпределението на Наркопазара в клоаката и меката на дрогата, алкохола и проституцията Слънчев бряг.Вече има инфо по другите медии.

14

Доносник

преди 7 години

Госин Гл.секретар, предлагам най-после да разсекретим списъка със знаковите фигури за да може народа да знае кога да бега и кога не като се кютечат и гърмят! Иначе всички се шашват и не знаят кой какъв знак носи и на кого се отчита! Продължавам да се оглеждам за дадените от Вас знаци!

13

Балкантурист

преди 7 години

Битов скандал за наркоместа! Нищо работа, нормално пререкание. Заповядайте на нашето китно черноморие, най-много да ви набият, ама какъв спомен ще ви бъде само, ще усетите нови емоции, ще се почувствате живи!

12

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

Не бързайте да възмущавате защото зда не започнете да съжилявате тъй като все още не са излезли коментарите в соц.мрежи за срещата на Костов и новото ръководство на Гранична полиция с кметовете о М.Търновска община за справяне с мигрантския поток.

11

Цецо

преди 7 години

Георги Костов май искаше да каже - "Участниците в престрелката не са знакови фигури... така че им е позволено да си стрелят когато пожелаят". :))

10

възмутен

преди 7 години

Има си хас Гошката да не отриче.Всяко негово изявление трупа негативи на ведомството и основание за искана оставка на ръководството.

9

Вретенаровски

преди 7 години

Абе Георги, абе Костов! Някой да те е питал тези какви са? А ти бързаш да се оправдаваш. Гузен негонен бяга е твойта работа.

8

Анонимен

преди 7 години

1988-*** година. Тодор Живков изнася доклад, половината зала спи. Изведнъж някъде се появява плъх. Будните се развикват:- Хванете го, убийте го!Един заспал, стреснат от виковете се събужда и започва да вика:- И сина му, и сина му!

7

Георги Костов

преди 7 години

В България всичко е спокойно, благодарение на мен се наблюдават само леки битови скандали които не са нищо особенно.

6

Анонимен

преди 7 години

Тиквите ни върнаха в 90-те. Но така е, след като овчият материал избира мутра, при това треторазрядна за премиер.

5

Божил

преди 7 години

В знак на това че не са кримки а честни хора,всички се въоръжили- точно затова си налетели и на бой.

4

Божил

преди 7 години

Не били кримки- взели си пистолети,за да наловят малко риба.

3

Селянин

преди 7 години

Новия Тексас стария слънчев бряг :)

2

бат ви Бойко

преди 7 години

нема са плаушите, то това е било стрелба по панички. тренирали са хората. лето е, в морето платноходки и лодки, така че всичко е наред в тука. ето сега нобиколих и малко търново: тишина, чистота, туристи в горите. рай, рай ви казвам е в българия.

1

Бъчвата и Тиквата

преди 7 години

Спокойно народе, всичко е в графа битова престъпност, пак паркомясто, няма значение, че пловдивски мутряги с коли за по 200бона са се млатили, те са честни бизнесмени. Благодарим ви, че ни подкрепяте, както подкрепяхте бащите ни от ЦК на БКП, както подкрепяхте и синовете ни на ръководни позиции в държавата