14

Анонимен

преди 8 години

Абе той и Джанго Фет се правеше на голем летящ бакшиш, ама му падна зелката.

13

юбералес

преди 8 години

До Мартин ИвановМартине, когато преписваш статии, трябва да ги направиш приложими за българския пазар. Преди време в САЩ прочетох следната статия - '' Джеймс Бербатофф е от страната на Кристо Стоичкофф - България, която е с население 9 млн души.

12

Мартин Иванов

преди 8 години

До загрижените за съдържанието:1. В статията никъде не пише, че Airbus е американска или европейска компания, а че е втората по големина в САЩ, защото проектът се движи главно в САЩ. Справка от сайта на компанията - goo.gl/ucxocN2. Служителите на компанията "надвишават 55,000". Справка от сайта на компанията - goo.gl/p6y4tY3. По отношение на произношението - news.au е източникът, на който съм се доверил, справка youtube.Нека четем повече :) Благодаря за вниманието.

11

ddd

преди 8 години

Супер, ама Airbus е европейска компания...

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14"Но ако липсва услужливост на ... интелекта, винаги е добре справка с Google"---Ама, нали и за справката в Google трябва поне малко интелект ... 'Де го при тези "набедени" журналисти?

9

Анонимен

преди 8 години

Наистина сте много ограничени журналистите, които се препитавате от списване в този сайт. Въпрос на знание от обща култура е, че Airbus е най-големият европейски конкурент на Boing. Но ако липсва услужливост на паметта и интелекта, винаги е добре справка с Google, преди да се пусне калпаво преведеният материал от чужди сайтове...

8

Българин

преди 8 години

Да ползваш Google Translate може да е много коварно. Да нямаш обща култура за 5 стотинки, но да си журналист, също е голям капан. Airbus - вторият по големина американски авио-производител, а?!

7

юбералес

преди 8 години

Airbus не е американска компания а европейска, не е втора след Боинг в САЩ, а втора в света след Боинг, директорът на отдел ''Безмоторно летене'' не е Родин Лайсоф, а Роден Лясов.........и служителите не са 55000, а 75000.

6

Анонимен

преди 8 години

На еърбъс мога да им повярвам. Ако беше обаче някоя руска разработка щях да се скъсам от смях. Ето колко голяма е разликата между СССР и Запада, на Запад строим свръхтехнологични самолети като А380 а там в Сибир стигат най-много до рисунката.

5

razgradski pop

преди 8 години

Airbus откога стана американска компания???...или това е някаква друга компания която също се казва Airbus...

4

sas

преди 8 години

Airbus не е втората по големина в САЩ... просто, защото не е американска изобщо.

3

мда

преди 8 години

Автономни коли, летящи таксита... а *** нахлуват ли нахлуват вече... накрая ще се случи така че няам да сме един и същи биологичен вид...

2

А

преди 8 години

А путин ще тества космическо-подземни.

1

do 1

преди 8 години

Вистеон? Колеги сме значи :)