7

Петпътимериединруси

преди 7 години

- Туй то!

6

Анонимен

преди 7 години

Планетата е жив организъм, а създанията като хората, растенията и животните са като нейните клетки, човекът буквално действа като ракова клетка в организма на планетата, до какво ще доведе това? Земята ще направи всичко възможно да се излекува.

5

Манчо

преди 7 години

Абе тая верва ли си на глупостите които говори? Бре,пак е получила инструкции от вожда какво да плямпа! А ученията на НАТО в Черно море? А използването на сонари? А защо има трупове на делфини, на големи дълбочини, където няма рибарски мрежи?

4

Бургаска калинка

преди 7 години

....

3

Анонимен

преди 7 години

Рибари е имало винаги, но новото е разните учения и сондирания които се правят. Съмненията силно клонят те да са причината.

2

Анонимен

преди 7 години

На Дюни, на Шофьорския плаж, имаше умряло делфинче, миналата Неделя

1

Анонимен

преди 7 години

А ученията на НАТО в Черно море? Учебни стрелби в морето? А замърсяванията които идват по р. Дунав? А това, че камерите виждат на километри в морето ама няма кой да доплава до нарушителите и да ги задържи след което да им се постави адекватно за престъплението им наказание? А заустените по крайбрежието отходни канали? А това, че много рибари не връщат малката риба в морето а я продават дори и на по-ниска цена а после популация ама .... надали.