13

Оху

преди 7 години

Ми да- повечето от тях са генерали от старата номенклатура.

12

анонимен

преди 7 години

АМИ А КАЖИ ИМЕНА ДЕ ----Ц ББ ЛП И ТН

11

БРАВО ГЕНЕРАЛЕ....

преди 7 години

ТИ ОТКРИ АМЕРИКА ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААААА!ДИНКОВЦИТЕ И СИНКОВЦИТЕ ОТ ГРАНИЧАРСКАТА МАФИЯ ,РАБОТЯТ ЗАЕДНО !НЕКОЙ ДА НЕ МУ Е ЯСНО...??!!!

10

ognyanz

преди 7 години

Съмнявам се, че кандидатите на РБ, които "единствени се опъват на Бойко Борисов" ще се окажат опънати накрая.

9

Анонимен

преди 7 години

Ако този измислен генерал не бе изгонил от МВР стотици специалисти сега ефективността на МВР би била по-висока. Чудя се в кой свят живее той и дали неговия сввят не трябва да бъде разгледан от психиатър. Този човек твърдо е вреден за страната ни.

8

Васо

преди 7 години

Този генерал за н-ти път откри топлата вода.

7

Мънго Джери

преди 7 години

Браво бе Танасов, където копнеш все топла вода извира!!

6

Ала_Бала

преди 7 години

Та това си го знаем, чак генерал да ни го казва...Обърка се малко бизнеса на герберите. Пустите сърби, вдигнаха патардия.

5

нема спиране

преди 7 години

При всяка проява на държавност и дисциплина .......рев.. и от коалиционни партнъори и от обозиционериМоже да не са виновни конкретните ръководители на гранична ,но са допуснали каналджия да де добере до легитимни документи.На това му се вика слаб контрол!

4

Morqk i polovina

преди 7 години

A kakva e novinata?!

3

Танов

преди 7 години

На Танов именно заради несъгласие с тези схеми му направиха едно инфарктче. Бог да го прости! Който не е съгласен с унищожението на България на бързо или инсултче, или инфарктче, или раче!

2

МВР

преди 7 години

Схемаджиите в МВР са свързани с покровителство на наркотрафика,трафика на цигари и алкохол без бандероли,телефонните измами.Ваньо Танов лека му пръст нали обясни, как складовете се пазят от въоръжени служители на специални полицейски служби и че е имало престрелки с митничарите.Същото е с гадните талибани, които прекарват. Каналите са същите, на същите хора. Жертвата е целият български народ.Децата на покровителите от парламента са всичките в чужбина. Направете си справка къде са им децата!

1

Предатели

преди 7 години

Същите бок.луци от МВР покровителстват и телефонните измами на кланове. Същите кланове извършват и фактическия трафик. На улиците вече има повече с автомобили за по 200 хиляди евро отколкото български бизнесмени управляващи големи фирми.