24

Азъ

преди 7 години

Чисто и просто на четвъртия месец в БГ младежите се хващат на морето, та да изкарат някой лев, щото по специалността не ги щат.

23

Gk

преди 7 години

От мошенници и измамници е така нема управия лъжат по няколко пъти и като види че не стане плюят що щото се нагърмели с кинти пресен пример един тегли кредит наскоро оная го излъгала с друг бизнес курсове след това не пратил детето си оная зела да реве е що за безобразие е хора с по няколко работи плюят кадърни хора е боико де си

22

Анонимен

преди 7 години

от наеми и аренда на апартаментите и парцелите в софия семейството ми има прилични доходи и на мене специално не ми се налага да работя. баща ми всеки месец ми дава няколко хиляди лв и си гледам кефа. живея в наследствената ми къща в хубав софийски квартал. за мое щастие за мутробизнесмени в бг никога няма да ми се наложи да работя но и несретен емигрант в западна европа никога няма да бъда. българина в западна европа не е второ качество а пето качество човек дори и най-квалифицираните и с език.

21

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

моите деца са в германия и мнгото семейства останаха без децата си.400 лв пенсия на мъж и жена не стигат за нищо.децата ни пращат по 100евро ежемесечно и живеем малко подобре защото дупките са много имам 8 внука.не съм ги вдял 3 год може ли правителството ни да ми обесни защо ме наказва какво лошо съм правил.не създават работа на младите да си остана в бг за да се радвам на внуците си.кои е измислил тази политика да се лъжат и измамят народа си.това бе началото от иван костов и до сега

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26И така да е значи си някой връзкар и може би син на някой чичко с пари. Да си жив и здрав.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24Какво работиш барман или сервитьор?

18

az

преди 7 години

namirat rabota po-lesno za po 420 lv v mesec :D

17

Анонимен

преди 7 години

Аз съм инженер (с две висши) и работя по специалността си, ама заплатата пак е 500 лв и сигурно много им се виждат. Голяма работа сме тук. Скоро ще се махам.

16

До 19

преди 7 години

Напротив наука е. Има си закони на които се подчиняваш и ти.

15

Анонимен

преди 7 години

Това са пълни глупости, на Запад имат стажове и често остават там на работа и работят почти през целият си живот, достойно. И каква работа намират в България за 500 лв., това бъдеще ли е?

14

Фактологов

преди 7 години

Знанията на повечето младежи се свеждат до ниво третокласник - а именно знаят да четат и пишат(често с правописни грешки) и може би таблицата за умножение до 10. Старание за самоквалифициране и самоубочение никакво. Еми каква друга работа освен продавач консултант с такава основа?

13

сминдух енд чесън

преди 7 години

У нас работните места в някои сфери са създадени за тези които ги заемат или предплатили за тях.

12

Само за сведение

преди 7 години

висше - висшист"вишист" ???

11

Търтей

преди 7 години

Намират ако не ги домързи, а обикновено ги мързи да я намерят и въобще да я работят.

10

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо ли проучването не е релевантно по отношение на намерената работа, условията и заплащането й?Единици са онези млади хора, които имат възможността наистина да работят в престижни компании и по специалността, останалите обикновено са някъде временно и за малко, и така ... цял живот.

9

Анонимен

преди 7 години

"Младите у нас намират по-бързо работа от връстниците си в ЕС" - да вишистите като продавачи най-вече!

8

Анонимен

преди 7 години

И като говоря за това някои хора в управлението да бяха малко по-мъдри и умни, говоря за всички смучещи кръв от българският данъкоплатец вампири - герб, бсп, дпс, рб, вмро, атака и т.н., те всичките са на едно и също ниво на съзнание, от което са на път да унищожат цяла държава и нация без да има война, никой от тях не работи за доброто на българската държава, сигурно сте го забелязали, ако още не сте, до 10 години ще го разберете.

7

Анонимен

преди 7 години

Балонът ще се спука, ще стане мазало, споко. България ще потъне в пълна мизерия, ама какво да се прави, всичко си има последствия. Да бяха някои хора в управлението малко по-мъдри и умни, последствията да бяха позитивни за страната, засега са само за тях, данъците и таксите ще се увеличават все повече и повече, докато да живееш и работиш тук ще стане напълно безсмислено, дори да взимаш голяма заплата. Простотията ще ескалира на всички нива съвсем скоро, сега с парите от заема замиваме очите.

6

Анонимен

преди 7 години

Извинявай шефе...ама не стигата паричките. Ще можеш ли да ми ги вдигнеш с 100-200лв.Шефа: Извинен си мойто момче...извинен си. Айде отивай да бачкаш.

5

Анонимен

преди 7 години

" За пари не ми говори ! " -девиза на БГ работодателя hahahahaha