34

Скарлет

преди 7 години

Миската мъжемелачка а сега и убийца, е убила съпруга си съвсем УМИШЛЕНО, а сега го прикрива, като уж неумишлено убийство и че е била дрогирана!!! ДОЖИВОТЕН!!!

33

Анонимен

преди 7 години

Нека всички кифли, които градят кариера с дупе и тяло да видят какво ще им се случи като остареят, погрознеят и станат неприятни дори за гледане. Ето така ще свършат много златотърсачки, ако са достатъчно прости излагацията може да е много по-голяма.

32

Анонимен

преди 7 години

Николай бил смирен и кротък, а семейството му било опорочено от Анита...АБЕ стига бе!не бил пил анаболи,абе вие за овце ли ни мислите?какво добро дете бил..!айде айде,и двамата са си намерили каквото са търсили,то перверзията не води до добро.

31

Анонимен

преди 7 години

Щом били в такъв охраняем апартамент по степен висока,в район под наблюдение дори близо зона на държавна резиденция,камери отвсякъде,а жилището не е давано под наем на други защо да си връзват свински опашки на примка,да се спъват ли или да се недостигат,пространство бая и в разгъната площ,та да се свиват,още женени с различни фамилии затуй да се връзват чак до шия с кайшки за повод на животни без омекотяващи заешки опашки за подложки даже и под свинските опашки,зайчето нали щом рекоха сексолози

30

ДИДИ

преди 7 години

немога да се начудя на някой мъже , трябва да си стигнал дъното че, с този рунгел да легнеш , то през деня те плаши а какво става за вечер

29

ДИДИ

преди 7 години

КАК МОЖЕ ДА ЛЕГНЕШ С ТАЗИ ГРОЗНА ЖЕНА , О ЛЕ УЖАС

28

Анонимен

преди 7 години

За тъмния тен на Анита TOP SECRET със сигурност не е тен хванала на плажа

27

Анонимен

преди 7 години

Кога най-сетне че излезе Истината наяве тоест ''Ромка уби Българин''

26

Анонимен

преди 7 години

Смятай за к'во става въпрос - свински опашки, и "кой е по-по-най"... сбъркана работа...

25

Анонимен

преди 7 години

Тези журналисти, наркобароните не следят толкова, колкото тази. Защо ли?

24

Анонимен

преди 7 години

"Николай не е вземал нито анаболи, нито упойващи вещества, както се твърдеше"Ама разбирасе той нито един от тях не взима. Чисти като сълза са.

23

Анонимен

преди 7 години

Писна ми от тая сапунка!Държавата ври и кипи,амуджите ни нападат като ***,лека полека се превръщаме в блатото на Европа,тия седнали да ме занимават с това,дали Мейзер то е уморила с извратен секс,с увисналите си цици или с още по-увисналия си ***! Ай сиктир бе,това ако са ви новините!

22

Анонимен

преди 7 години

Аман бе, аман! Само с парцалетини се занимава това общество.А милия човек не е взимал анаболи, анаболите са го взели. Колко трябва да ти е отровен мозъка от химикали за да мисли празната ти глава за садо-мазо секс? И кви са тези работодатели дето ще се впечатлят от свински опашки и каква точно работа предлагат? ***, мирише на *** в златно целофанче.

21

Анонимен

преди 7 години

адвокатчето счупи ***:Росен Желязков, заяви, че е доказано, че няма насилствена смърт и че смъртта на културиста Николай Димов е настъпила вследствие на задушаване.

20

Анонимен

преди 7 години

По-интересното е кои са тези южноамерикански работодатели, които е искал да впечатли късайки свинските опашки. Сега да не тръгне чорапа да се разплита там, откъдето най-малко очакват!

19

Анонимен

преди 7 години

разбирам влечението към по възрасни жени ама това е чудовище

18

varg

преди 7 години

До АнонименМен и цялото общество на република България ни интересува.

17

Анонимен

преди 7 години

Спрете да ни занимавате с тези ненормалници. Никой не го интересува!

16

Затихване на случея

преди 7 години

Ако бабата си беше платила данъците в Америка Николайчо (лека му пръст) щеше да е жив и здрав.Натрупаното от нея явно е профукано и кавгите в този случей са неминуеми.Едва ли ще има процес защото тя няма пари.И роднините му да я съдят до дупка няма какво да вземат.Писнията в медиите за развратната баба са със затихваща функция.Време е да се тури точка на тази пикантерия.

15

Анонимен

преди 7 години

Убийство по взаимно съгласие.....