11

Анонимен

преди 7 години

За това, днес половината не могат да изпитат възбуда. Сухи. Протрити Агресивния секс е налице.! Това във времето, води до нежелние за секс, поради липса на удоволствие от него. Дори, болки. При мъжа води до слаб, член, след време.

10

Анонимен

преди 7 години

За това не изпитват нужда да правят редовно секс. Особенно след раждане много рядко правят секс и не толкова, че те има нужда, колкото заради партньора.

9

Анонимен

преди 7 години

Фригидна-Жена, която не изпитва оргазъм при секс, т. е удоволствие от секса, наслада. Дори, при свръх стимулиране не изпитва нищо. Все едно не е правила секс. Липса на оргазъм.

8

Различни неща са

преди 7 години

фригидна и ялова.Има фригидни жени, които не желаят да правят секс, но се омъжват, за да имат семейство и деца. Изтърпяват интимна близост с мъжа си, само за да забременеят, а той си мисли, че съпругата му е още неопитна и се радва, че е попаднал на скромно момиче, не хойкало с други мъже преди него.След като си роди 1-2 деца, фригидната всячески се опитва да ограничи секса с мъжа си, но ако има опасност да бъде изоставена, предпочита да го изтърпява, даже се преструва, че го желае.

7

Анонимен

преди 7 години

В 21век,липсата на възбуда и оргазъм при жените им казват фригидни. Ялови.

6

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости. Вагиналният оргазъм НЕ е клиторен. Той може да идва от Г-точката, от кли'тора или да е комбинация от двете. Още повече, когато се говори за клитор се разбира само външната му част, но всъщност клито'ра е нещо огромно обхващащо вътрещните стени на влагалището. Поради което и може да се стимулира от различни посоки. Но чисто като изживяване - клиторен, вагинален или Г-оргазъм са различни неща. И се стимулират по различен начин.

5

Анонимен

преди 7 години

"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят, истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците

4

Няма как да е така

преди 7 години

До халив БагдадиЯсно е, че си виждал рускини само отдалече.Иначе щеше да знаеш, че е достатъчна да имаш една единствена рускиня вкъщи, за да козируваш и да я гледаш в очите. В противен случай тя те зарязва, а при развода ти се оказваш виновен. Рускините успяха да подлудят дори страховитите нашенски свекърви.Можеш да задържиш при себе си четири рускини, само ако те са решили, че така им е добре и бъди сигурен, че не ти, а те ще държат по една сопа, в случай, че не ги слушаш.

3

До 3

преди 7 години

Тука си абсолютно права. Ти откога си на сухо?

2

Анонимен

преди 7 години

До 1Срещу справедливо заплащане ще те оправя. Приготви си масло за скоростна кутия, може и отработено.

1

Nightmare

преди 7 години

Az sym devstven, i nikoga ne sam vijdal na jivo na jenata... male samo az sym v takava situaciq izdokaran, Kogaaa boje koga nai nakraq shte pravq i az sex :(