17

НЛО

преди 7 години

Скоро Хамериян ще си получи УРОКА!Плащача ИЗРАЕЛ също!!!

16

Питам

преди 7 години

Питайте ХАМЕриканците да платят май.....да ба! И лихвите също!! Хамериканците!! Дето правят ИНТРИГИ!!! Бог да ги .........и им е ред! Скоро!! Бог!!! Си знае работата!!!

15

Krom

преди 7 години

"Лицето" на българската енергетика. И неприятния мирис. Според Уикилийкс Хилари била посрещнала новината за спирането на проекта Белене с израза ...Not bad... Препоръчвам, сега да я попитате, колко по-bad може да бъде в България? И как сега, да си извадите руския кол от з-а-д-н-и-ц-и-т-е? Това е лошото на гадния политически слугинаж. Накрая се озоваваш натясно лице в лице със собствената си нация която охотно продаваш. Без отговор. Господарят зад Океана не се интересува от това.

14

Анонимен

преди 7 години

За американскитре тецове, дето цената на тока им е завишена, сключихте задължение да им изкупувате тока на безбожна цена до края на технологичния живот на съоръженията. Тука се правите на ефета. Продажни рапони държава не оправят.

13

матросчо

преди 7 години

Г-жо министър, май и вие лобирахте да се спре строежа, ами толкова е просто, сега, всички, които спряха проекта - ДА ГО ПЛАЩАТ, барабар и с шефа на ДКЕВР, той беше от нах-гласовитите, а сега само върти очи..като много други, Я ДА СИ ГИ ПРИПОМНИМ, върнете кадрите преди референдума за аеца и ще ги видите, горкичките - а сега всички да плащаме - ама друг път ...

12

Бранник

преди 7 години

Положението образно казано е "Бой на *** в тъмна нощ".

11

hard

преди 7 години

Най лошият вариант е продължаването на строежа.

10

ognyanz

преди 7 години

Сега се сетиха да търсят най-добрия вариант. Като отиде коня в реката, пътища много. При посещението на държавния секретар на САЩ Бойко му се препоръча, че като верен съюзник сме спрели всички руски проекти. Сега да пита хамериканците какво да правим с реактора и кой ще плаща за него.

9

опаа

преди 7 години

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ХОРАТА НА МОСКОВ ПРИТИСКАТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ВЪРНЕ 1 МИЛИОН ИЗЗЕТИ НЕЗАКОННИ АМПУЛИ ТЕТАДИФ ЗА ХОРАТА НА ЕРДОГАН! МОСКОВ Е ЗА ЗАТВОРА! НЕЗАБАВНО!

8

Живял и патил

преди 7 години

"Не съм казала, че клоним към построяване на АЕЦ "Белене", клоним към това да бъде намерено най-доброто решение с минимални загуби за НЕК и БЕХ, подчерта Т.Петкова.НЕК и БЕХ няма да понесат никакви загуби, защото КЕВР ще вдигне цената на тока и бедният българин ще плаща, като на поп.

7

Анонимен

преди 7 години

тази стока е непродаваема. колко екскурзии в чужбина ще си направят и ще си отидат в историята поне да проверят действително руснаците са направили комплект реакторите или алабалистика им ......защото и там е пълно с измамници.

6

Некъф луд

преди 7 години

Амсалаци. Докато се чудят натрупахме сумати евра дългове

5

Джедай Мастър

преди 7 години

Излишък от 3 милиарда? Платете дълга, пък после се чудете какво да правите колкото си искате. За 2 месеца от както излезе решението вече дължите 20 милиона лева. Но може би за Рапона, който смята в чужди милиарди, това не са много пари.

4

ДК

преди 7 години

Петкова, подайте си оставките, това е най- добрия начин!

3

Анонимен

преди 7 години

Мислете, мислете, по над 150 000 долара на ден извлиза мисленето ви. Не че нещо друго, но просто лихви текат.

2

анонимен

преди 7 години

Търсете,търсете ама по бързичко.Надробихте кашата сега я оправяйте.Всеки ден по 300 000 лв на наш гръб.С каква гордост се хвалехте на американците как сте спрели руските проекти.Айде сега да ви видим.Гледаме ви!!!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости, кога най после ще видим осъден за кражбите в енергетиката. Всичко друго са глупости. Ако няма осъден кражбите от бедния български народ ще продължат с още по голями суми.