26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33можеш ли да ме обориш?

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 265% безработица по данни на държавните путински слуги. Не се споменава за 80% от работещите, че са на половин работен ден.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26това заплатите на путинските слуги ли са? Защото онзи ден гледах, един руски учител да се жалва на медведев, че заплатата му е 15000 рубли (406 лева) бруто. От къде идва това разминаване?

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29И от коя африканска държава е по зле ?

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Преди седмица и нещо руски учител попита Медведев защо руските учители вземат средно 15 хил рубли а руските силоваци - 50 хил рубли.Медведев препоръча на руският учител да започне частен бизнес ако не го радва заплатата. С което си навлече подписка подписана от над 200 хил руснаци само за дни с искане за оставката му.сам си сметни колко са 15 хил рубли в лева.Но да, репресивни режими като Путинския плащат яко на силоваците... власт е това, не се изпуска.

21

безпристрастно

преди 7 години

България никога не е била по-добре от СЕГА! Само е била много по-зле. Времето на така наречения социализъм беше време на мизерия и диктатура на невежи. Наследниците им все пак са малко по-нормални.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19аре да съм един от тия дето "произвеждаха" компютри и космичекса техника и да знам, как всичко се крадеше от развитите държави и се копираш по най-левашкия начин. Работех в ДЗУ-то до 91 година и заминах за щатите. Останах като гръмнат когато във първия магазин за електроника попаднах на хард диск с капацитет 50МB, който се побираше в котията на персонален компютър. По това време България произвеждаше 50МB хард дискове с размера и теглото на автоматична пералня! Кого лъжеш?!!

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Български учени правят апарати съвместно с НАСА и ЕКА. Преди България крадеше чужди технологии, не произвеждаше компютри.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21В рубли са дори 10+ пъти по високиКредитите за бизнеса пък са с още по високи лихви - 25% и нагоре. ОЛП в Русия е 11% отскоро. В България е 0 нула или нищожно малко над нулата.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17стига с тоя Козяк бе, не рабрахте ли че ненавиждаме руснаците съвсем безлпатно. Какво се опитвате да пробурвате на младото поколение, врели некипели, че американците ни били докарали до просешка тояга. Не помниш ли 90-91 след ерата на велики социализъм, че и шикалки нямаше за ядене. Ай сиктир!

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17В България отивам в българска банка и тегля кредит за имот - лихва 5%В Русия в руска банка за същото - 18% лихва.4-5 пъти е по зле в КГБейска Русия спрямо България чисто икономически. Политически са още по зле.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Какви руски стоки купуваш бе? Нямали руски телевизори, перални , прахосмукачки. Влезте в руски търговски сайтове, да видите какво произвеждат! Ами няма да има ТУК - в подмандатна територия България. Една страна под валутен борд. Страна извън Шенген. Управлявана от "Козяк". Колкото до колите, не съм чувал на някого да са му опряли "Макаров" до тъпия череп и да са го подкарали да купува руски коли.

14

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен 14Коментар 14 изкърти мивките...

13

Анонимен

преди 7 години

Пичове всички знаем и помним...като чуеш "руска тенихника" знаеш - нито е руска, нито е техника.

12

Анонимен

преди 7 години

Ако сега си направя вноска ще ми дойде ли реда до 15 години или да ходя веднага да си купя западна или източна кола?

11

Анонимен

преди 7 години

Бълват, бълват модели, не могат да насмогнат на търсенето.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1 Заляха с реклами за БЪДЕЩЕ време.. както всичко в Русия. След 10 години ще имат 1 АМ и така 10 години.След 10 години ще пратят мисия на луната и така 15 години...

9

Анонимен

преди 7 години

До Леко въпросче самоАвтоВАЗ сглобява коли на Рено-Нисан. В случай, Lada XRay е другото име на Дачия Duster и Sandero Stepway В цялата си история, СССР/Русия освен да сглобява некадърно по лиценз западни коли, друго правили ли са ?

8

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 7А трябва ли да си сложа очила за виртуална реалност за да ги усетя сато ме ударят по главата ?

7

Анонимен

преди 7 години

До леко въпросче самоАми същите като комунистическа България. Ти коли можеш ли да произвеждаш? Ако не, не виждам какво се пънеш😀