24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Афганистан, Сирия, Ирак, Либия - все евроатлантически демократизирани държави.преди евроатлантиците кой беше там бе ушaнко? Забрави ли за братската дружба между народите и СССР?

23

Арети

преди 7 години

Стреляне на МЕСО!!! Така е по эакон, апропо срещу мюсюлманската имиграция!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Борянке, вземи да прочетеш за употребата на пълен член в текста. Нещо ти се губи граматиката.

21

Жалостиви, бреЙ!

преди 7 години

Нещо не ми се вярва гърците, които са толкова изстрадали от ислямски нашествия, да се умиляват толкова от напиращите по земите им стотици хиляди мюсюлмани. Били са 400 години под османско владичество. Малоазийските гърци са изселени, буквално избити или изтласкани в морето след Първата световна. Айде тогаз никой не ги е карал да нападат Мала Азия, ама последно са изгонени от половин Кипър през 70-те. Гърците не могат да дишат мюсюлмани, в Гърция джамии няма, като как изведнъж им дошъл друг акъл?

20

ех

преди 7 години

Колкото и бежанци да дойдат в Гърция,никога няма да видиш турско-мюсулманска партия да участва в упралението на страната.Никога няма да видиш турски новини по телевизията.Гърците са християни и много държат на това,а християнството учи да помагаме на ближния.Но Гърция е Европа,България мутренска държава подчинена на Путин и Ердоган.Ние българите не сме виновни за това,просто толкова години комунизам е увредил хората които не знаят що е то да се бориш за правата си.

19

ххх

преди 7 години

До Анонимен"От написаните коментари мога само да се радвам, че бежанците до България не са стигали по море. Ако беше станало това вие скъпи сънародници бихте ги издавали. Живуркайте си живота и не се къхърате за нищо. Вие да сте добре!"Я се скрий! Не искам този, или детето му някой ден да взривява или ръга мен и децата ми, както това се случва в Европа. Няма такова нещо като добро съжителство с хора от тая част на света. Като си мераклия си напълни къщата с такива и си ги гледай. ***-ха!

18

Анонимен

преди 7 години

Гръцките селяни ще ги спасят арменските попове когато евреите си дойдат от жътва в горещото куково лято и донесат щайги с круши родени от върба..

17

Анонимен

преди 7 години

От написаните коментари мога само да се радвам, че бежанците до България не са стигали по море. Ако беше станало това вие скъпи сънародници бихте ги издавали. Живуркайте си живота и не се къхърате за нищо. Вие да сте добре!

16

ххх

преди 7 години

Изключително рядко е да видиш някой, който така ентусиазирано тича към собствената си гибел. Браво на тия селяни. Спасявайте още мигранти и чакайте да ви дойдат после туристите. Единствените "туристи" които ще дойдат са още такива. Хаха!

15

Анонимен

преди 7 години

Нещо не ми е ясно.Гъркът разправя за стотици жени и деца,а по телевизиите показваха хиляди млади,здрави мъже,с клетъчни телефони и джи-пи-ес системи,които преминаваха през македонската граница?!Тези жени и деца в Гърция ли бяха оставени,и изобщо,как стават тези работи?Нещо ми намирисва на нагласена НПО-работа!

14

Ако не беше Сорос

преди 7 години

и ако ЕС не се управляваше от безмозъчни триполови същества,още в самото начало трябваше да се затворят границите на ЕС.По суша и море.Трябваше да се построят КППта и там да се изпратят специалисти.Всеки който иска да влезе в ЕС, трябва да премине от там.Да се допускат предимно християни,защото Европа е християанска и такива,които действително бягат от ужасите на войната.На всеки бежанец да му се обясни,че трябва да спазва законите и да се интегрира,иначе обратно от където е дошъл.

13

Анонимен

преди 7 години

Приемайки хора от бившите си колонии в северна Африка,Франция постепенно се ислямизира.В Белгия и Холандия се образуваха огромни гета с мразещи цивилизацията ислямисти.Меркел "изби рибата"с приемането на милиони бежанци.Те съсипаха всичко по пътя си.От Турция през гръцките острови,Македония,Сърбия,Унгария,Австрия,Чехия.Всичко се превърна в ***.Следвайки плана на Сорос, Меркел съсипа цяла Европа и създаде проблеми на всички.

12

Еллин

преди 7 години

Чета злобните коментари и разбирам защо България никога няма да се оправи... Не ни мислете нас, ние ще си се оправим, ще помагаме без да мислим какво печелим, ще си продължим на пред... А вие?

11

Анонимен

преди 7 години

Афганистан, Сирия, Ирак, Либия - все евроатлантически демократизирани държави. Също кат в Украйна обаче, а и както нас, местното население предпочита да отиде при демократизаторите след като е било демократизирано. Защото общоизвестна истина е, където е стъпила евроатлантическата демокрация, трева не никне.

10

момо

преди 7 години

Никой. Защото са ги спасявали наобратно. Трябвало е да ги спасяват към турските острови. Покрай 2 спасени дечица показани по социалните мрежи пристигнаха 200 000 иракчани.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Ами защо Червеновратият от Банкя ги спасява в България,регистрира , вместо да ги екстрадира незабавно .

8

Анонимен

преди 7 години

На ви сега спасители.Другия път пак търчете да ги спасявате. Хващайте мотиките, червени вратове, сиртакито с узо свърши.

7

Анонимен

преди 7 години

По-точно е "гръцки селяни го играха на каналджийство"...

6

Анонимен

преди 7 години

Айде сега сълзливи мелодрами-колко било страшно,колко било мъчно.Какви са герои гръцките селями за да спасяват лодките с избягалите затворници.Брао-герои на мача.Само докато писах тва на планетата Земя умряха няколкостотин човека.И кво от тва?Всички умиеат рано или късно.

5

Васесилев

преди 7 години

Слави е ***, плюйте на него