10

Крадла

преди 7 години

Управлението на София е апотеоз на мафиотското свързване на държавата с организираната престъпност. В най-голяма степен може да се видят кражбите тук, защото бюджетът е 1 милиард, от който крадат най-малко 500 милиона годишно! 500 милиона уважаеми българи! Ако приемем, че това е 10% данък-печалба, значи че тези 500 милиона се извличат от 5 милиарда изкарани от фирмите пари!!!Това са вашите пари!

9

168 хиляди лева

преди 7 години

Мога да обясня и обоснова перо по перо, защо тази градинка и площадка струва 49 400 лева, а не 168 хиляди. Осъзнавате ли уважаеми българи, мащаба на кражбите в България?

8

Анонимен

преди 7 години

Ураааааааааааааа ! Защо си мислите ,че пасем трева

7

УМЧО

преди 7 години

ПРИЛИЧА НА ПИ АР-АКЦИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИ! АКО МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА СА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ , КОЯТО ПО КОНСТИТУЦИЯ Е НЕПРИКОСНОВЕНА, ТО ДОБРОСЪВЕСТНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПОРЕДЯТ СЪС СОБСТВЕНОСТТА СИ СПОРЕД ЖЕЛАНИЕТО СИ И ЗАКОНА ИЛИ ДА БЪДАТ ОВЪЗМЕЗДЕНИ СПРАВЕДЛИВО!

6

Анонимен

преди 7 години

Само в софийско се строи! Другите градове каточели са от аборигения!

5

Анонимен

преди 7 години

Другари , тази милионна София с такива квартали - гета е направена от вашия любимец Тодор Живков . Добре , че Борисов и Фандъкова са на власт та София да стане истинска европейска столица .

4

Пурко

преди 7 години

За милионна София.........това са много....... А кмете....

3

Курти

преди 7 години

Да направи в Люлин 8 там зад блок 808 където бяха дървета и изсраха мегакооперации.Това ли е зелената София на Фандъчето?

2

game1

преди 7 години

На коя улица в овча купел?

1

Анонимен

преди 7 години

"Войната на ТАРАЛЕЖИТЕ "