13

Т. Илиев

преди 7 години

Дано да е искрен....

12

Анонимен

преди 7 години

Ми браво на този! Българите рядко имат достойноство. Този има

11

Край

преди 7 години

Като хиляда пъти си прочел, чул и видял да наричат страната ти "Скапана" народа ти "***" няма как да си скъсаш жилите да бягаш, скачаш или биеш за тях. С това възпитание дето го даваме на децата с този мироглед - толко. " И да паднем и да бием пак ще се напиием". НЕ БЕШЕ ТАКА.

10

Българин

преди 7 години

Какво сте го заяли момчето! Някой от олимпийците от дондуков 1 и 2 да се е извинявал за свинщините в нашата държава! Някой от 240-те параолимпийци в Народното събрание да се извинявал за дъното на България! От там искайте и чакайте извинения, а не се занимавайте с обикновените българи, които са резултат от това което написах по-горе!

9

Fena

преди 7 години

До No 7.Ти май не разбираш? Ами точно това е вече България.... Държава, или по-точно територия, която вече като този юнак е ударила дъното. Държава на пожарникари, ченгета и самозабравили се малки лигльовци. На които всички ние - малкото останали работещи все още плащаме. Кого ще посрами този? Боко? Цвък? Динко? Мис България Мейзер?

8

Анонимен

преди 7 години

Митьо, отрезня ли? Айде сега *** в някоя гимназия да станеш физкултурник и да си поркаш спокойно.

7

Анонимен

преди 7 години

истината е, че този екзепляр едва ли има толкова акъл, че да измисли сам тази трогателна реч, при това гарнирана с цитати от един велик спортист като Майкъл Джордан. Някой PR от федерацията му я е изготвил, тъй като след провала на цялата ни атлетика, в тая федерация просто няма какво да правят, трябва да се саморазпуснат..

6

No comment

преди 7 години

Похвално ще бъде ако не участва повече на форуми в които представя България

5

Анонимен

преди 7 години

За извинение се иска мъжество, добре е като го има. Остава да си вдигне и класата.А пък, че е пил след състезание е по-лесно за прощаване, важно е да не е пил преди състезание

4

Анонимен

преди 7 години

Евалата Митаче,но сега да ти калкулират билета до Рио и престоя и ако си мъж се отчети в касата на спортното министерство!!!!

3

fsd

преди 7 години

Браво на човека! Защо не са му обяснили тежестта и гордостта от това да си на Олимпиада? Сега го е научил по трудния начин, но определено ни липсва национално самосъзнание, гордост от това да си българин и осъзнаване на отговорността, която носим като такива.

2

Цецо

преди 7 години

Поздравления за проявената доблест, момче! Преди много години един мой учител ми каза, че майстор не е този, който не греши, а този, който може да поправя грешките си... мисля, че ти може да станеш майстор в твоя спорт! Пожелавам ти успех в следващите предизвикателства!!!

1

chach

преди 7 години

6to se izviniava6 pii si uiskito i da ne ti puka .to sialata darjava nared che ostava da sprem i alkoxola.dnes da pie6 edno i zaradi men che az otivam na rabota da izkaram niakoi lev che da varja ga6tite.NAZDRAVE