10

Сашо

преди 7 години

Това като са били ниви, да си ги обработват пак или да им дадът някоя нива около София и да си я ползват.

9

Крадците

преди 7 години

Центъра за градска мобилност свързан с криминални престъпници с прякори - проучете и ще разберете. Полицията съдейства за да действат. Нали зоните Фандъкова бяха, за да се съберат пари за многоетажни паркинги. Къде са те? Само парите от боята събирате, а? На това му казват рекет и мафиотска схема. Колко крадете на година от София - 500 милиона успявате ли?

8

Детски градини

преди 7 години

Като си почнала да мънкаш, кажи като имате 1 милиард годишен бюджет, къде го харчиш? Що пак няма детски градини за децата? Що пак има дупки и кърпежи по улиците?За милиард на година тоя град трябва да свети.Ей, хора, идете до Букурещ и Будапеща, че е по-близо.Вижте какво направиха тия след като резнаха главите на всички дърти, крадливи комунисти и ченгета. А ние българите как им отмъщаваме, като бягаме в чужбина. То и това си отмъщение. След това Фандъче ще дойдат тук да те *** Циг. и араби.

7

Тази

преди 7 години

много добре знае къде, как и защо се строи. Не случайно парка в Зона Б5 е за 6 милиона, при реална цена 600 хиляди. Айде, бе госпожа, защо не обявиш публично всички сделки за наеми и продажби на Софийски имоти в последните 15 години, от оправдания престъпник Софиянски до теб!!!КАЖИ ни на нас софиянци защо махнахте всички бутчици дето хората си хранеха семействата, и наслагахте ЛАфка, да храните само дебелия *** перящ парите на Бай Тошо? За *** ли ни мислиш? Напускаме ви и ще си навирате...

6

Цеко

преди 7 години

А бе се удобни въпроси й задаваха. И тя винаги започва: Знаете , че .... Нали знаете...., Вече видяхте...Не, данче - не знаем. Защо не кажеш какво се случва със студентски град. Защо продължава безумното строителство там

5

1

преди 7 години

Реститутите, ако нямаха сметка изобщо нямаше да строят - щяха да опитат да пробутат парцела или да си пустее. Но като знаят, че апартаментите ще се лапнат като топъл хляб правят всичко възможно да ги построят. Така че си е точно истерия.

4

1

преди 7 години

Ами, именно, набеждават някой квартал за " вървежен" и в крайна сметка се стига до тук. Лозенец поне като местоположение си струва.

3

Анонимен

преди 7 години

Абе докато не се даде гласност на ситуацията проблеми нямаше. Сега, когато вече е осрaнo, имало нарушение. Абе, даскалице, защо не си вършите работата? Или работа е само задоволяване на Мутрата и спонсорите му?

2

до 1

преди 7 години

Вече Лозенец е по-зле от Младост, там е пре, пре застроено. А за селянията която струи там няма да говорим. Беше някога Лозенец, вече си е мизерия както е навсякъде, но скъпотия.

1

Анонимен

преди 7 години

Че има нарушение - има, но не разбирам каква е тази истерия да се купува / живее в Младост, това да не е Лозенец! Има къде къде по- приятни и с цени от същия диапазон варианти.