8

айде стига

преди 7 години

Освен, че е син на баща си и на майка си, с какво е известен, та ни го натрапвате? Както натрапвате и щерка му. Поне няма да го гледам, как се лигавеше пред гостите, които канеше и "интервюираше безпристрастно".

7

Анонимен

преди 7 години

Този човек като излезе от болницата да си оправи храненето и ще оздравее!

6

Радио Ереван

преди 7 години

Цоцонев, Цоцонев... Свърши цоцането бате. Голяма арменска уста няма да плямпa вече. Всеки майстор си намира Майстора. Всичко се плаща, някои плащат още тук, на Земята...

5

Анонимен

преди 7 години

Двамата Митковци - Цонев и Очичков - над закона, над останалите българи.За тях "царете" - грижи като за ВИП персони.После ми говорете, че всички сме равни пред закона и Бога.Ала-бала приказки за наивници.

4

обикновен българин

преди 7 години

Нищо против Цонев но обикновеният човек в неговото състояние не би имал шанс да оцелее.ВМА е само за "правоимащи",ние останалите сме на системата 2х1х2.Та да сме живи издрави ние обикновените хорица в тая страна за да може големците с нашите парици да се радват на живота и да ги лечат като се поболеят!И преди и сега за тях е имало правителствена,МВР,военна и кой знае още какви болници дето даже и бръчките им гладят та и на 90 като на 30 да изглеждат!

3

мую

преди 7 години

До 65Не трябва да си известен , трябва да си паралия !!!

2

Анонимен

преди 7 години

Не прекалявате ли с "новините" за състоянието на журналиста? Искаме само да разберем като се възстанови (дай боже) човекът.

1

65

преди 7 години

Пожелавам най-доброто възстановяване на Цонев.Ще бъде тежка битка с пораженията.Но питам АЗ-Къде са нашите корифеи.Трябва ли човек да е известен?