59

Анонимен

преди 7 години

sled kato e martav nqma kak da se dokaje dali dobrovolno sa mu sslojeni svinskite opashki tq nqma da kaje che gi e slojila nasilstveno

58

Анита Мейзер

преди 7 години

Един е Бах и той умря!

57

мноо грозна

преди 7 години

доматито си пуска джуса

56

Ал

преди 7 години

Колко крехък е човешкият живот! Едно тънко въженце и сто килограма мускули отиват на оня свят.

55

Скарлет

преди 7 години

До 57Апропо, в случая говорим эа едно почти чудовищно убийство, с което мисля че ще се съгласиш не се среща често в ежедневието ни!!!

54

Анонимен

преди 7 години

Свят широк-вкусове всякакви. Аз например имам едни приятели с които се знаем от 20 години.Доскоро си говорихме най-вече за жени и по-малко за футбол.От известно време,те ми говорят непрекъснато за Путин. Аз им викам 'Гледай каква мадама минава по улицата", а те ми казват "Ама ти чу ли вчера Путин какво каза". Малко съм притеснен за тях,ама все пак живеем в 21 век,нека бъдем толерантни.

53

krasimir velchev

преди 7 години

Този криминален случай е много интересен и показателен.Показателен е за нравствения характер.упадък на нашето общество към днешна дата.Първото съобщение по БНР ,беше,че Анита Мейзер е повикала полиция и е казала ,че е открила съпруга си мъртъв с прерязано гърло.След това всички съобщения по случая имаха шизофренен характер.Централна част от съобщенията заемаха ,,свинските опашки''.За прерязаното гърло'' не се спомена и дума.Последното е ,че имало въженце,но то било ,,нежно''.Правите се на ***

52

Статистик

преди 7 години

Mейзер влиза в серия , бих заложил 10 лева , че следващият и мъж ще загине.3ма мъже - 2ма умрели и един оцелял на косъм след инфаркт.Статистиката е на нейна страна :D

51

Някой

преди 7 години

Случаят е доста деликатен и е нормално органите да ни спестяват някои неща. Все пак жената има млада дъщеря, има близки и не е хубаво да научават от медиите подробности за интимния й живот. Но като се нареди пъзелът - непредпазливост, въже, масажна масичка и т.н., може да се добие представа без да е казано директно. :)

50

Пешо Секса

преди 7 години

ОЩЕ и ОЩЕ новини искаме за МЕЙЗЕРА!!!

49

Анонимен

преди 7 години

Цензура ли има за новия атентант в Турция, или просто предпочитате да си пишете сеирджийските *** новини?!?

48

Xxxx2

преди 7 години

Планирано убийство

47

Анонимен

преди 7 години

Извратени наркомани!Дреме ми за такива бо к л.уци!

46

Анонимен

преди 7 години

а какво стана с свинските опашки че нещо поизчезнаха от обесненията, че ми стана интересно?

45

Аз

преди 7 години

Един живот е отнет, а друг живот е съсипан по крайно нелеп начин. Ясно е, че жената не е планувала това убийство, а просто е следствие от необуздан секс, какъвто явно двойката е предпочитала.

44

Анонимен

преди 7 години

От три дни новинта за тази дърта кокарджа е топ новина. Аман от нея!

43

Kat

преди 7 години

Тази жена е абсолютно плашеща... Даже и подметката ми след като съм газила през блато ще е по-хубава от това изчадие. Не стига, че е грозна отвън, ами и от вътре.

42

от посолството

преди 7 години

незабавно освободете Анита Мейзер! Тя е американски гражданин и е евроатлантически ориентирана, как така ще я задържате без да сте питали Обама?

41

Анонимен

преди 7 години

Защо Минко не даде точната оценка на нещата. Иначе съм объркан

40

Анонимен

преди 7 години

До СкарлетЗа съжаление повечето хора се плашат от думата "психопат", защото приемат, че е рядко срещано състояние, вместо да се плашат от това колко често всъщност се срещат.