106

бор

преди 7 години

Но нямаше проблеми турчина без българско гражданство и какъвто и да е постоянен адрес в бъгария да го пуснат под домашен арест а? Явно не е уцелила съдийката просто...

105

65

преди 7 години

Тая,че е луда е луда,ама и тоя не е бил наред,щом е с нея.На 40 год. мъж с тази.Май версията за,,смърт от садо-мазо игра е най-приемлива.И двамата са куку

104

до 113

преди 7 години

Защо да не си развява ц.ите?Ако жена ти си купи пералня, няма ли да я покаже на комшийките, за да се похвали.Тая пък си е купила ц.ци и си ги снимала. Ако си цяха нейни, нямаше да ги показва.Всичко е маркетинг и реклама

103

анонимна.

преди 7 години

Само мъртвите жени не са минали през"климакс".Това значи ли , че трябва да си убият мъжете?!.А кой ще им доставя удоволствие?!То тази една красавица и миска- бостанско плашило.Всеки си има вкус-казало кучето и си облизало м-те.

102

Шот

преди 7 години

До запознатЩо да не сме остроумни? Кому пречи? Ми доскучава ми да чета бездарни следователски съчинения за еротична асфикция и прочие фикции.

101

Скивчо

преди 7 години

Турски шофер убиец го пуснаха да си ходи, защото нямало опасност да се укрие, а Анита Мейзер имало вероятност да отпердаши... Как ги изчисляват тези вероятности нашенските съдии не е ясно?!?! А онзи утрепа двама души! Съпругът ѝ е поел риск и е допуснал да бъде вързан, а онези нещастни мотористи са виновни, че са се срещнали със спящия турчин. Това не е правосъдие, а криво такова...

100

Анонимен

преди 7 години

Разследващите нещо с много лека ръка захвърлиха първите показания по случаят на обвиняемата.Става въпрос за ,,Двамата Познати''.това че след първите показания,идват и втори и трети,и отмятане докато се ,,натъмани'' работата ,не говори добре за разследващи и прокоратура.Имайки в предвид кои са главните герои,и с какво са се занимавали,и кои са им биле бизнес партньори и работодатели,версията със сексуалните игрички издиша и мирише та се не трае.изглежда че ,,Някой'' ще ,,опере'' пешкира невинен.

99

запознат

преди 7 години

До ЕстественоТук не се мерим колко сме остроумни ! Разбира се , че е бачкал за Шванца , разбира се че е вършил гадости заедно с него !Замисли се и за още един ФАКТ - сестра му е общински съветник от ГЕРБ - това е още един безспорен досег с престъпният свят , нали !? Всички гербаджии са си престъпници по дефолт !А иначе , тая дърта сврака (Мейзер) заслужава да изгние в пандиза ! ! !

98

Майтап да става

преди 7 години

До ЕстественоВ сейфа й били открили куп писма, в които се жалвала от мъжа си. Горката, при толкоз пари не можа да си купи компютър, та пише писма на ръка и ги държи в сейф!?

97

Един българин

преди 7 години

Тая Анита бас ловя че си няма ни най-мъничка представа какво е това "климакс".Ако наистина е казала точно това.Може би е искала да каже "климактериум" което означава менопауза.Иначе трябва да бъде в състояние на постоянян оргазъм което явно е малко вероятно.

96

До Ина

преди 7 години

Ако поучиш малко Право, ще го разбереш. Разликата е в умисъла. Наглед по-леко престъпление, извъшрено с пряк умисъл, може да бъде по-тежко наказуемо от привидно по-тежко престъпление, извършено с непряк умисъл - тоест както е в случая, при непредпазливост. Ина, пази Боже, но всеки от нас може да стане убиец по непредпазливост в даден момент - я при ПТП, я при шамар, от който удареният падне и си удари главта смъртоносно и т.н. Разбра ли сега

95

Ина

преди 7 години

За убийство от 2 до 8, а за подкупа до 10год?! Наистина не го разбирам това законодателство.

94

АНИТКЕ

преди 7 години

Анитке, чадо, кога човек има пари, не тръби на всеослушание, та да го чуят и глухите мафиоти. Бих казал, че и когато има цици, не ги развява да ги види цял свят, ама айде за циците едва ли ще има толкова желаещи, колкото за парите.

93

Анонимен

преди 7 години

q stiga urvenski nomera ma ubiica gadna.

92

Естествено

преди 7 години

До запознатЕстествено, че парите на тази двойка са от някакво нечисто занятие. И мъжът са го претрепали хора от тези престъпни среди. А Анита или я натапят, или има с тях договорка да служи за параван срещу пощада или финансова изгода. Всичко останало са диви измислици с пикантни подробности за отвличане на вниманието.

91

Анонимен

преди 7 години

Анита можеше и да отърве панделата, но с опита за подкуп се закопа. Типично поведение на самозабравила се, която е научила от живота само това, че всичко става с кинти и 750 кубика като средство да се изкарат тези кинти. Мъчнож ми е само за дъщеря й, която тепърва ще се бори с гадния имидж на майка си. И накрая- хора, не взимайте наркотици!

90

запознат

преди 7 години

Не че има някакво значение точно в този случай , но Николай работеше повече от 6-7 години , за небезизвестният - Шванца , който доскоро беше в ареста като участник в ОПГ ...Това не е ли връзка с подземен свят във Варна ?! Така наречените "журналисти" , не знаят ли за този период в животът на Николай ?

89

Анонимен

преди 7 години

Моля, обяснете ми каква миска е тая грозотия?

88

Анонимен

преди 7 години

ТАЯ НЕМА ДА Я ОСЪДЯТ :D ПОЧНА МНОГО ОТ РАНО С ПОДКУПИТЕ И 100 БОНА ЩЕ ДАДЕ КАТО НИЩО :DЛУКСОЗНАТА СГРАДА В КОЯТО ЖИВЕЕ Е НЕЙНА СОБСТВЕНОСТ ЦЯЛАТА! И ТОВА Е САМО ЕДНАТА ЧАСТ А ПАРИТЕ И ИДВАТ ОТ ВТОРИЯ И СЪПРУГ БОГАТИЯ ЕВРЕЙН МЕЙЗЕР!

87

Анонимен

преди 7 години

НАЧИ ТУРСКИЯ ГРАЖДАНИН УБИЛ 2-*** ДУШИ ГО ПУСНАХА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ ДА СИ ХОДИ В ТУРЦИЯ ЩОТО ТАМ МУ Е ПОСТОЯННИЯ АДРЕС!!!А ЗА МЕЙЗЕР ШМЕЙЗЕР ДОМАШЕН АРЕСТ НЯМА!!!ЕГАТИ И ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ ИМАТ СЪДИЙТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!