7

Мадуро от Венецуела

преди 7 години

Проблемът е, че даскалицата по руски краде повече, отколкото лъже че работи. Уж за миналата Коледа трябваше да са в движение, ама не.........за изборите. И едни трамваи от Базел трябваше да са по трасето!?

6

Х

преди 7 години

Пази боже от кореняк Софиянци.Познавам няколко истински 2-ро поколение и от тея другите къде са по Софиянци и от тея първите ама са от Поморие.Кореняците имат самочувствие до бога и пеперлив език и даже не се усещат, че те обиждат и унижават.Втория вид трябва да се опише в някоя книга.Аз съм се заел с една фото-галерия и клипчета на единия и другия вид.Втория вид ме отвращават не, че съм привърженик и на първия.

5

Ехх

преди 7 години

До Суека пише до номер2коментара до който беше насочен писанието ми по-долу беше изтрит еххх тези модове червени не се спряха с тази цензура ! Новите рейсове МАН найстина са с климатици както и тролеите , жълтите рейсове трябва да се сменят , но да има и полиция около спирките ,че някой като счупи да се откара в районното и там бой бой бой и ГЛОБИ дебели !

4

Суека пише до номер2

преди 7 години

Нали знаете ,че вече провинция се казва на гр.София а не на останалото понеже всички куцо , кьораво , сакато се преместиха тук и ще ми казваш ,че аз като софиянец драскам еми ще ти кажа ,че предимно в София са хора от провинцията дошли а това значи по пътя на логиката ,че процента на вандали провинциалисти с ниска култура и БАТКА мислене е пъти по вероятно да драска софийските превозни средства от колкото аз ! Където и да се возя всеки ден все миекане чувам и хора пътуващи с куфари от автогари.

3

123

преди 7 години

Дай БОЖЕ И в Павликени и в тутракан да ги пуснат същите автобуси, таз година в София по- късно и в България.

2

Камен

преди 7 години

Новите бели автобуси MAN всички са с климатици и си работят.

1

Анонимен

преди 7 години

Те климатици ще имат, въпросът е дали шоферите селяци ще ги пускат.То и Софето е нещо нормално шофера да си е пуснал само за себе си парно зимно време и пътниците да умират от студ. А аз лично в рейс с климатик това лято още не съм се качвал. Единствено климатизирани са новите тролеи и то направо се чудя как така. По линия 204 има рейсове без прозорци, но климатика не е включен. Вътре ако сте с дете или сте възрастен не се казвайте, можа да има жертви. Това е всеки ден.