19

Анонимен

преди 7 години

Кунева = Пръмова = Анита Майзер. Една и съща държава...

18

Турист

преди 7 години

Тая кукувица да каже нещо за Габонската афера.

17

Ставри

преди 7 години

ми за нея няма да има парички как да не я спре.

16

Меги

преди 7 години

Кой ми ака в гащите ?

15

ЗОБ

преди 7 години

Кривата уста не е топнала хобота в тоя ЗОП и сега ще им даде възможност да се коригират.

14

Георги Шопов

преди 7 години

Кривата уста е знак от бога...

13

АTAKICT

преди 7 години

До Анонимен КАК КАКВИ МАТЕРИАЛИ---ЗАПАЛКИ---ДА СИ ПАЛЯТ ЦИГАРИТЕ ДЖОБНИ НОЖ4ЕТА---ДА СИ ВАДЯТ О4ИТЕ 4АНТИ4КИ ЗА НАРКОТИЦИТЕ И ДР.

12

възмутен

преди 7 години

ОТова е пълен идеотизъм при условие че водим масова пропаганда и дори закон за противопушене в затворени помещения Всъщото време въпросната госпожа министърка Пръмова отпуска милиони за реклама в образованието с реклама на хазарта и пушенето .Ех боже слез на земята и си прибери версийте.

11

ЛЪЖЕ

преди 7 години

Тази лъже като ромка антика .Лично тя е Подписала , има нейния подпис , за Сайт който не работи . Тук има много голяма Корупция .

10

прост материал

преди 7 години

Няма свободни и неконтролирани медии, следователно не може да има теч на информация! Това активно мероприятие е едновременно за вдигане на рейтинг и за проверка тъпотата на материала! Ако материала е супер *** /като на запад/ - направо му я натрисат за президент. Ако е малко по-умен - я ползват чрез "по-малкото зло" за насочване гласовете към друг "герой"!

9

Анонимен

преди 7 години

Образователната система си е за закриване. Никакви пари не могат я спасят. Тя е отживяла времето си. Какви реклами ?!

8

Анонимен

преди 7 години

До крайЗабравяш други ВАЖНИ придобивки - алеите за социални контакти и запознанства в села, в които са останали да живеят по 20-ина баби и дядовци, познаващи се още от времето, когато са били в предучилищна възраст. - новите джамии в села, в които си има по една стара джамия, успешно изпълнявала функциите си във времената, когато там са живели по 500-600 души. Сега са останали по 10-ина човека в село, но са им построили по още една джамия, да им станат две!

7

сминдух енд чесън

преди 7 години

Безплатни запалки за учениците до осми клас,или презервативи с лика на министъра

6

Анонимен

преди 7 години

Извинете моята тъпота,но какво ще рекламира министерството на образованието- трудноподвижна пенсионирана учителка по математика или баба Пенка чистачката?

5

Анонимен

преди 7 години

На Кунева й изгоря схемата за източване на 2 милиона от МОН, някой изпорти работата.

4

Анонимен

преди 7 години

Не знам как се пуска обществена поръчка, без решението да е разписано от ръководителя. За ремонт на покрив на селско кметство, кмета разписва и отговаря, а тука говорим за министерство. Или чистачката го е разписала това решение, мадам Кунева?

3

сминдух енд чесън

преди 7 години

Интересно е как изглежда запалка с логото на МОН.Сигурно има надпис "Не си играй с огъня за да не се нап..каш.

2

край

преди 7 години

Сума европейски пари се отпускат за откровени глупости. Ние естествено усвояваме колкото се може повече и това е добре дошло и да се откраднат тия пари - нали ще се похарчат в България. Обаче ще останат като паметници на глупостта - 4звездния хотел в с. Дебели Лаг Радомрско построен с програма от Божидар Данев. Инфантилно-*** замъци построени до Раднево, хилядите "къщи за гости" по села и паланки.

1

Кукунева

преди 7 години

Сега ще видя кой изпя на медиите хубавата работа и ще го накарам да си плати.