60

Анонимен

преди 7 години

До гн СавовВнимавай в картинката! Може да спестиш много от вадене на зъби, казват, че някои дантисти взимали по 80, че и 100 лв на зъб....

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Ами Айзенхауер? А Дьо Гол? А маршал Тито? Като си т^п, трай! Примери - бол, важното е дали държавата наистина е нормална. Въпрос: какво ще пееш, ако генерал Борисов се кандидатира?

58

Анонимен

преди 7 години

Истинският български офицер прочиства държавата от комунисти, а не им се кланя.

57

Анонимен

преди 7 години

Няма нормална държава с шапкар за президент. Това само комунистите могат да го измислят.

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 51Този генерал е истински - завършил е академии, специализирал е в САЩ. С бляскав английски. Интелигентен. Летял е със най-съвременни изтребители. Цялата му кариера е градена с много труд и учение. За разлика от измислените "генерали" Бойко Борисов и дребното седесарче с изпъкналите очи, което го показват ежедневно. Мръсните приказчици оставете за себе си!Колкото до руските самолети - МиГ-35 "надерет жжопу" на F-35 - най скъпия проект в историята на човечеството. Съвместим с НАТО.

55

гн Савов

преди 7 години

нормален генерал влиза на позитано 20 само за да растреля червениитее боклуции

54

Анонимен

преди 7 години

Толкова злоба срещу един честен и почтен човек.Царя беше прав когато каза,че"българите имат сбъркан чип в мозъка"-цитирам.Всички,които плюете този човек без да познавате и без да сте му дали възможност за изява,имате сбъркан чип в мозъка.Този път не цитирам.

53

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха,ха,смешен плач.Още не е номиниран и започнахте да го оплаквате.Щели да го използват,после захвърлят и т.н.Ей,това не ви е ***,това е генерал-ас от ВВС,смел и почтен човек,който не би позволил някой да го цапардоса дружески и снизходително по врата,както вече се е случвало.Така че правете разлика,ако сте достатъчно добронамерени.

52

До 50

преди 7 години

Изпи ли си хапчетата или ги обърка,много неадекватно се изказваш.Хайде лягай си вече.Коментарите по политически теми явно не ти се получават,пък си и доста объркан.

51

Анонимен

преди 7 години

До heavenisalie 50Ти преди да плещиш глупостите си, да беше погледнал назад в историята, че и в сегашно време! НИКОГА, НИКЪДЕ И НИКОГО нато-нациките не са ЗАЩИТИЛИ! НАПРОТИВ, САМО ГИ ПРЕДАВАТ! И "съюзници", и "приятели" (по-скоро разберай лакеи)! Ако има такъв случай, напиши го!

50

Костанденски

преди 7 години

Това е новия бай Тошо! Задължително трябва да превземе властта в БСП и да я прочисти от първановци, курнелии, миковци и всички други измекяpи като тях.

49

123

преди 7 години

Браво Румба, браво БЪЛГАРСКИ ЮНАК, набий канчето на боко.

48

Горан

преди 7 години

Жалко за него. Дори да е достоен мъж политиците ще го оджвакат, ще го олигавят, ще го онод.ят много пъти, след което ще го плювнат и... край!

47

Маревски

преди 7 години

Обясняват му какви са схемите и какъв е процента за Посерано 20. Все пак му дават 240 хиляди гласа.

46

BURZUM

преди 7 години

Ако съдя по активността на гробарските *** ТИКВИТЕ ще бъдат нацепени...

45

Анонимен

преди 7 години

набиват му канчето

44

BURZUM

преди 7 години

А как на ръце ли?

43

Анонимен

преди 7 години

Какъв генерал е тоя, прилича ми на комбайнер от соца!

42

heavenisalie

преди 7 години

Забелязвате ли как от Русия бутат своите марионетки АБВ И БСП да кандидатират именно военен за президент? Готвят се да ни милитаризират, но сценарият е познат - зелени човечета, измислени референдуми и т.н. Само че България не е Крим. И никога няма да стане докато НАТО са гарант за нашата сигурност.

41

жунгръц

преди 7 години

Дори да дадем на всечки гробари по три пъти да гласуват пак няма да ги бъде!