60

!!!

преди 7 години

-------------------------------------Ромката Анита Мейзер никога не е била избирана за Мисис България, дори не се е явявала и не е била допускана за участие в официалния конкурс за омъжени жени, организиран у нас.Тя се яви на "Мисис Свят" чрез ИЗМАМА, проявявайки изключителна наглост и безочие!-------------------------------------

59

Morqk i polovina

преди 7 години

Marsh v pyndiza!

58

край

преди 7 години

И аз я обвинявам - искам обезщетение за причинените ми неимуществени вреди. Миналата година като видях, че е била мисис България си дадох сметка че харесвам Деян неделчев -Икебаната повече от нея. Цял месец живях с мисълта че съм гей. Травма преживях.

57

ariec

преди 7 години

До ЕЛИabe tazi kakva balgarka e , prili4a na indiika ili pakistanka ,nie balgarite takiva li sme .okei idvame ot centralna azia i sme turksko pleme tova e iasno, no 4ak tolkova grozna i 4erna tova e vazmutitelno, iavno prapra dedite i naistina sa bili 4isti naturalni prabalgari na kubrat i asparuh.

56

Шерлок

преди 7 години

Комай я нарочиха тая отракана дама. Трудно е да се повярва, че ще убие мъжа си в собствения им дом и ще заведе полицията при трупа. Отделно, колкото и да е анаболен, 40-годишен мъж като канара все може да се опре на 52-годишна жена, навместо да се остави да му извият врата като на пиле. Вързан бил, от любене умрял, ала-бала.Ама и тя много се наби в очи, много парадираше с пари, а мераклии за пари на сама жена бол.

55

Соло

преди 7 години

Що за двоен стандарт?! От джебчийките от Игнатиево могат да вземат, от Анитка - не. Няма справедливост на тоя свят, няма.

54

Който има

преди 7 години

Има - пуснала. Завистливи хора, ей!

53

До,ХА-ХА и т.н

преди 7 години

;Днес благодарение на евроатлантическите "ценности";,никакви ценности не са ви виновни,МЪРЗЕЛА,МЪРЗЕЛА ви е виновен уважаеми дами и господа,набутахте се в панелки,изоставихте китните си села,защото работата е УЖАСНО СРАМНА ДЕЙНОСТ,прибирате се на разнебитените си диванчета,отваряте поредната ГМО бира и започвате псуване .....

52

7

преди 7 години

Не разбирам що за *** е тоя да откаже 30 000 евро , да е поискал и 50 000 да му е бутнала. На тоя зверски глад , мизерия и брутална хипербедност да откажеш такава сума накуп значи наистина не си у ред.

51

валентина

преди 7 години

До varg?..и?..какво общо със случващото се?или е така,българската черта да се хвалим,ама за какво точно се хвалиш- и ти си нямаш на идея..тук някъде някой да е питал дали познаваме обвиняемата..?

50

Анонимен

преди 7 години

*кривогледа

49

Анонимен

преди 7 години

Обаче тази е гривогледа.Погледнете отразяващата се светлина (малките бели топчета) в очите и.Едното и в зеницата, другото бие леко наляво.

48

Анонимен

преди 7 години

Мисис България много чае шукарие.

47

Цонко

преди 7 години

До vargТова преди или след като с Бенковски организирахте Априлското въстание? Freak такъв!

46

Анонимен

преди 7 години

Сладко силиконово мозъче... май съвсем загази!

45

!

преди 7 години

Край!

44

Анонимен

преди 7 години

До varg 46 И всеобщата тАпота също ;)

43

2013

преди 7 години

За подкуп от 30 000 евро глобата е ... 15 000 лева. Законите са останали някъде в 80-те или 90-те...

42

Анонимен

преди 7 години

Черната вдовица ,прави впечатление герберските прийоми на инфаркт които използва.Трябва да се провери за връзки с Борисов и Мишо Бирата

41

Анонимен

преди 7 години

Какво нещо е живота. В един момент караш скъп джип, живееш на широка нога, правиш секс в Евксиноград. В следващия миг, мъжа ти е мъртъв, а ти си обвинен в убийство. Дявола дава, дава и накрая си взима всичко с лихвите.