234

Бонд Джеймс

преди 7 години

До АнонименЯ! Платена стъкмистика... Я! За да те издигнат партии (или да основеш такава с добра структура) и да отидеш на избори ти трябва... А! Финансиране... А за това пари само от свръхзагрижената за нас, но трудно намираща ни на картата сбирщина с все по-неясен статут, наричаща себе си гордо "Съединени Американски Щати"! Чрез фондации, НПОрганизации и други задкулисни мероприятия. (То, ако Путин НАИТИНА реши да налее у нас пари, само си представете каква предизборна борба ще настане :) :)

233

Oleee

преди 7 години

Я, пак е.л.к.а :) Три статии за Русия - двете от е.лк.а. Голям "експерт", голямо нещо. Чувам, чак обама се допитвал до нея ...

232

Oleee

преди 7 години

ж

231

матросчо

преди 7 години

Да анексира Крим, че тя си е руска от веки веков, май на някои им е криво, че не успяха да направят Крим, натовска база, хайде спрете се бре, с Милошевич се изложихте, сведете глави и си хрантутвайте арабеските, хак да ви е кръстоносци ...

230

РАД

преди 7 години

До zdrЕ и?Да изнесеш рекордно много пшеница само по себе си не означава нищо!Я да видим какво можеха да си купят с рублите руснаците преди 2 години и какво сега!Точка!

229

Анонимен

преди 7 години

През изминалата година почти 100 европейски кораба са посетили пристанища на полуостров Крим с цел търговия и за да скрият своята принадлежност са изключвали транспондерите си и са плавали под чужд флаг. Това са резултати от разследването на центъра за изследване на корупцията и организираната престъпност (OCCRP).

228

Vangelis Stavros

преди 7 години

До МунчоРодена е през 1961 г. в Ню-Йорк, а иначе наистина е от еврейски произход, като дядо й е някъде от Бесарабия или Молдова.

227

Анонимен

преди 7 години

Крим винаги е бил руски,а не на изкуствено създадена държава каквато е Украйна.Правилно че руснаците си го върнаха обратно по волята на жителите живеещи в него.По този начин те предотвратиха мръсните намерения на краварите да го превърнат в натовска база.И какво виждаме сега направен е опит за терористичен акт и "демократичният" запад мълчи .защото се знае кой стои зад него.Но кучето рие ли рие и накрая се сомоунищожава

226

Анонимен

преди 7 години

До zdrСирене с мляко научиха ли се в Русия да правят ?

225

zdr

преди 7 години

Фактите говорят- Русия държи държавни книжа на САЩ за над 100 млр. долара. Русия за 2015 г. е изнесла земеделска продукция за 25 млр. долара. За 2016 г . рекорд на добив на пшеница 116 млн. тона. ДЪЛГА НА РУСИЯ спрямо БВП е 23%. Сравнение ФРАНЦИЯ е 145% спямо БВП

224

Анонимен

преди 7 години

За да се задържи на власт на Путин му трябват врагове и вътре, но повече вън и след като Турция някак излезе от фокуса, най-подръка остана Украйна. На неко жизнено му трябват и санкции, като индулгенция за икономическия провал. За съжаление тази политика е толкова успешна, че обикновенния руснак ще се усети едва когато тази държава се превърне в окончателно провалена. Знаеме какво е пожарникар във власта, сега ни лансират военен генерал, но МИЛИЦИОНЕР, това е еманацията на тоя преход.

223

Анонимен

преди 7 години

едва 4% от руснаците харесват България. Няколко русофили обаче реват на умряло за братушките. Ко да праим - предатели.

222

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да говорим българите не обичат руснаците. Погледнете съотношението на русофилските партии и българските. 1:10. Ко да праим - народ.

221

cheri

преди 7 години

Каквото и да говорим, българина си обича братушките.Погледнете съотношението за и против. Винаги е 10 към 1 в поза на русолюбците.Ко да правим - НАРОД.

220

Мунчо

преди 7 години

До Анонимен 256Виктория Нюланд е еврейка, родена в Молдова.

219

Кракра

преди 7 години

Русия я сатанизират(запада),защото не им играе по свирката.Виж друго са украинците,те са им послушковците и всичко каквото кажат е вярно.Кримчани сами си разрушиха електропреносната мрежа,сами си направиха блокадата за хранителни продукти,докато това ставаше на украинска територия руснаците махаха с ръка ще се справим.Но сега горките украинци решиха да направят леко саботажче на руска територия.Когато им размахаха пръст ревнаха ,,нас ни заплашват" западът пак бърше.Ама някой вече не ще да търпи.

218

время е!

преди 7 години

Що не вземат от другите държави да му теглят един як бой на жужето каращ късене побертет та да спре да си прави предизборната кампания на гърба на убити украинци и хора от други народи...Този вече е за съда в Хага .

217

Анонимен

преди 7 години

Три въпроса към интересуващите се:1.Има ли връзка между П-Русия и Русия?2.Виктория Нуланд не е ли молдованка? 3.Случайно ли в периода 1993-96г Елцин е дал на семейсто Клинтън 300 милиарда долара?

216

Анонимен

преди 7 години

Путин и Русия са велики докато в ЕС изнасилват жени

215

Анонимен

преди 7 години

Прескачам поредните простотии. Скоро май ще понна да прескачам сайта, който ета от години. Или правете журналистика, или нищо. Засега добре се справят някои автори с нищото.