9

Ami

преди 7 години

преди 2 години имаше процедура за тикет система. Защо я спряхте ? Не можахте да набутате румънците от УТИ и системни комуникации ли?

8

Анонимен

преди 7 години

Хората имат метро от сто години , ама не ги е управлява 50 години ретроградна партия като БКП-БСП . Всичко , което се построи в София е благодарение на Борисов и Фандъкова .

7

vilenita

преди 7 години

супер

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5В цивилизованите страни има метро от стотина години. Ако си мислиш, че да се строи метро е бързо и евтино - заповядай. Построй го ти. Колкото за гратиса ... такъв ти е манталитета. Крадлив ***.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Аверче, няма такива неща дето решават проблемите на 100% и всички са щастливи. Номерът е да се правят множество и различни подобрения. Даже не знаещ срещу какво протестираш, но ревеш на моста. Метрото си е супер и стотици хиляди го ползват. По бързо и удобно е от всеки автобус.Особено за хората които живеят извън София, да паркират колата на удобно място и да отидат бързо на работа с метрото е несравнимо удобство. Няма как да го разбереш. Не ти стига акъла.

4

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхте направили метро като в цивилизованите държави може би щях да се замисля. А вашето кирливо, милото, не покрива и 50% от трасето на града. Удобно само за пътуване главно в района на центъра, а другите квартали да се оправят. Ами и вие се оправяйте със смешните си карти. Гратис завинаги!

3

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече нововъведения, като "интелигентната система за таксуване" толкова по голяма корупция в общината и за гражданите по зле става...Мога да я сравня само с пръстовите отпечатъци на онзи с бягащия поглед. Да, с кола си остава в пъти по евтино, отколкото с билети, а и по удобно. Метрото не пести време, не пести и пари, а за много от софиянци е далечен и неудобен транспорт. Метрото не е панацея.

2

Анонимен

преди 7 години

Паркинга на Бели Дунав определено се запълва на 90% винаги.

1

смЕх

преди 7 години

Тия смешници от ЦГМ пак ме развеселиха с тАпите си идеи нима не знаят ,че %-та на тези които ползват само метрото е пренебрежимо малък и почти всеки ползва поне още някакъв вид транспорт за отиде и върне от работа. Цената на месечна карта за цялата градска мрежа ,ако не се лъжа е 60 лв. лично аз ползвам 4-ри превозни средства в едната посока . Сметката е проста пътуването с кола ми е незначително по-скъпо ,но спестяването на време и спокойствието при пътуването си заслужават.