32

Аз съм

преди 7 години

До ВеселинКогато мога винаги се возя гратис а най обичам когато видя да слиза контролата от превозното средство на което трябва да се кача,и дори тогава се провиквам ,ехаа сега няма да дупча билет.

31

ANONIMEN

преди 7 години

Da, uvolnjvat tozi nagal 4ofior. Za jalost takiva sa pove4eto po liniite na gradskij transport -po linia 11, 22 - tramvai ; avtobus - 83 / koito se ma4at da sma4kat horata po spirkite nai-ve4e na bul. K.Veli4kov ili Stamboliiski/ i mnogo drugi.

30

vilenita

преди 7 години

браво на кметицата

29

Анонимен

преди 7 години

Механична платформа с хидравлика, платформите на турските БМЦ са една тънка ламарина не по тежка от 10тина кила. Говорите, но знаете ли колко е гадно шофьор на уж нископодов рейс така да спре на спирката че ако тръгнеш да качваш количка тя пропада между рейса и бордюра, но водачие са нагли и не им пука не чакат бабите с бастуните не приближават бордюурите, дори не накланят машинете, дори въпросните скапани БМЦта са оборудвани с такава хидравлика

28

рускиня

преди 7 години

Веднъж наблюдавах сценка, как един човек - от малцинственна група в инвалидна количка пробвал да се качи в трамвай 12. Човека бил мръсен и миришел лошо. Никой не пожела да му помогне. Никой не раздул случка на цяла страна. Къде бяха тези възмутени граждане,които сега плюят по шофьора? Къде е била кметица - да подаде ръка и да помогне на инвалида? Интересно , каква е разлика в двата случая?

27

софиянец

преди 7 години

Госпожо кмет! На кой да искаме оставка за линия на трамвай 11 , в който температура стига до 45 градуса? Билет 1,60 ви обяснихте с нови коли, с климатици. За какво плащаме ние в трамвай 11? Иначе популизъм ви е пословичен

26

Анонимен

преди 7 години

Значи поочвам да си записвам номерата на всички рейсове дето не са спирали на спирка. Ама като искам да се оплачем на телефона на СКГТ и там оператор на запис ми казва да пиша оплакване на някакъв мейл адрес, с две думи "оди за зелен хайвер". Та каква става тя? Трябв аобезателно всичко да се заснема и после да пусне в интернет и белким някой се сети да накаже шоферите ***. Щото реално контрола на СКГТ не работи.

25

Пиночет

преди 7 години

В никоя работа не могат да ви накарат насила да вдигате повече от 25кг. с ръце.Като стана въпрос за човещина защо пътниците не са му помогнали, ами снимат с телефони сеира???? Щом няма механична платформа с хидравлика шофьора не е виновен.Аз на негово място бих осъдил тая уфсъ кметицата!!!Да кажа още , че не е хигиенично да се допираш до някого(а как да го вдигнеш инвалида)

24

Анонимен

преди 7 години

А влиза ли в задълженията на шофьора да слиза от автобуса .за да помогне на пътника.От гледна точка на човещината -да.Всеки трябва да помогне.Колко лесно раздавате оставки за обикновените хора.А за отвратителното отношение на държавата към инвалидите чия оставка да бъде поискана.

23

Smurf

преди 7 години

Частна фирма , Фандулкова няма какво да се меси. Тя трябва да отговаря защо въобще се дават линии на концесия на частници след като ще е такова обслужването. Сега когато колата е обърната пътища много и още по вече оправдания. Оправданието е като *** всеки си го има

22

asdf

преди 7 години

Абе някъв страшен управленски подход цари в нашата държава. Високопоставените държавни служители гледат ТВ по цял ден заедно с една бригада PR-и и само дават заповеди за оставки при потенциален скандал. А за реформите, които ще подобрят нашия икономически, законов, политически, здравен, образователен и др. стандарт... нито дума. С една спешна помощ не могат да се оправят 2 години пък кво остава за здравна реформа. И така във всички сектори... както му викат те - стабилност!

21

Аз

преди 7 години

Аз искам тройка кебапчета, пържени картофки със сирене, две лъжици боб с лютеница и лук, две филийки хляб и едно светло...

20

М

преди 7 години

Кой е частният оператор, който обслужва тази линия?

19

ххх

преди 7 години

До тоо сайт ни струа"Може да се пробва не в Чистотата ами в чужбина."Да, там като топъл хляб се търсят шофоърчета в предпенсионна, с начално образование :) Прав му път - крива му пътека.

18

ххх

преди 7 години

До тоо сайт ни струа"А на теб ако ти дотежи работата- хващай кашона и към Витошка."Работата ми е относително лека и добре заплатена :) не се оплаквам, мерси.

17

Веселин

преди 7 години

А мен пък искрено ме вълнува, защо днес в 15:00 ч. по линия 84 се возя 30 минути в парник, в който освен да колабираш друго не можешнда очакваш.. Иначе 1,60 билет!? Нито можете да управлявате, нито имате визия - некадърници ненаяли се..

16

тоо сайт ни струа

преди 7 години

До хххНе му е тежка работата- гадна и ниско платена е. Може да се пробва не в Чистотата ами в чужбина. Не да се среща всеки ден по принуда с хора които са с обременена психика като самия него. А на теб ако ти дотежи работата- хващай кашона и към Витошка.

15

ГРОБ

преди 7 години

Журналисти!? На тоя шофьор е лесно да се чравиш на голям! Обаче като дойдат тези "важните" им софшорате и омеквате а!?На умряло куче е лесно нож да вадиш!?

14

Хетфиелд

преди 7 години

До Анонимен: "Не защитавам шофьора ама никак, но бих искал да попитам таз мадам като каква се изживява да дава наклон на х** на ръководителите на частна фирма? (линия 72 е дадена на концесия)."Тази мадам *** и нейните подчинени са тези, които дават лицензите на частни фирми за превоз, каквато е линия 72. И точни те не могат да дават наклон на х** на шефовете на частна фирма, но пък могат да и вземат лиценза. И колко шофьори *** тогава ще се без работа тъпо безмозъчно същество?

13

ЕЕЕХ

преди 7 години

Данче! Защо не питаш какви са условията за работата в столичния електротранспорт. как се издевателства над хората, какви изверги са директорите .