23

Анонимен

преди 7 години

Да е на слука!Тръгва обмяната на управленски "кадри"!Някои от САЩ и Русия в БГ,други- от БГ в Гуантанамо и Сибир!Е,някои ще си останат и в БГ- на Белене има гьол да се зарива,АЕЦ да се прави!

22

Анонимен

преди 7 години

Прескачам. Името на автора в подзаглавието.

21

Анонимен

преди 7 години

Син да му се роди, зет да му доведе на мурзето антибългарско :)

20

стево

преди 7 години

Адмирал Макаров загива през руско японската война 1904-1905г.

19

Sppevnaz GRU

преди 7 години

Добро пожаловать таварищ Макаров!Мой Брат Макаров пришол брат и на всеки един Българин по сърце. Обърнете България с лице към Русия изметете ни от НАТО и ЕС Българският народ ще ви среща с хляб и сол.Русия да разположи ядрени Бази и оръжия Шабла и Бургас.Здраствуйте братушки,братчета славяни.Елате и ни спасете границите.Bърнете славата ни тия фашисти ни е.ха ***.мата,а арабите довършиха жените ни братя.Народа на БГ-народа на Русия Братя по кръв една шепа продажни ла,нари za Гулаг ,

18

тийни

преди 7 години

Циба,*** пиян!Марш обратно в тайгата!

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3А и фамилията му звучи добре! Точният превод е "безотказен, сигурен, надежден". А, имало е и адмирал Макаров, трепал е турските капудан-паши в Черно море.Добре дошъл, екселенц! И спорна работа са благото на нашите народи!

16

Анонимен

преди 7 години

Донесъл е новите опорки.

15

край

преди 7 години

Сега цялото Понасрано 20 ще бъдат привикани на очна ставка в руското посолство, където чинно ще слушат напътствията на др. путин.

14

Анонимен

преди 7 години

Президентът на Русия Владимир Путин вчера направи точно 17 години във властта.На 16.08.1999 година той оглави правителството на РФ при президента ЕБН.

13

pravda.net

преди 7 години

ще строят рускотурскирански аяц до александропулис да си информиран, хе хе хе хе хе хе.

12

До 4:

преди 7 години

Колкото американци, французи, испанци, италианци и т.н. учат език преди да дойдат в България. Тук всеки поголовно учи западни езици за да може да се разбира с тях къде ли не по света. А истината е, че те си държат на езика и искат другите да им "клекнат" и да говорят на техния език. После разправят, че сме тъ.пи, ро.би и т.н. и си пращат фирмите за аутсорсинг в БГ, че сме най-ефтини. А аутсорсинга е най-изнервящата работа. Чакаш да ти се обади някой оли.го.френ, който те изкарва теб такъв.

11

Анонимен

преди 7 години

Добре дошъл, Толя!

10

Анонимен

преди 7 години

До до 10 ....мен не ме интересува......Какво стана с лозунгите "Не забудим", "Не простим". Какво стана със заканите на Путин, че на турците няма да им се размине единствено със забраната на доматите? И 9 месеца не изминаха от свалянето на самолета а двамата диктатори пак се прегръщат, а русофилите се гърчите как да угодите на Кремъл и отново да хвалите Ердоган.

9

Анонимен

преди 7 години

До до 1...и обичаш Турция.нали..Турция и Ердоган са отново приятели на Русия и Владимир, така, че всеки русофил е задължен да ги обича.

8

соросоиден илюминат

преди 7 години

Какво ни интересува това, нас нормалните хора? Въобще не трябва да има руско посолство в България!

7

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Зелените човечета започнаха да пристигат.Сега Макаров, утре Картичаров.............

6

Анонимен

преди 7 години

Явно хибридната война срещу България ще премине на нов етап. Ще бъдат сменени и троловете русофили, които само дращат по форумите без да има ефект. Ще докарат нови, които са обучавани в Русия и последния месец са релаксирали на плажовете в Крим, за да се подготвят за тежката битка.

5

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Един агент на КГБ сменя друг... - приемственост...

4

Анонимен

преди 7 години

Дали ще научи поне от кумова срама две изречения на български? Слушал съм как посланици на Испания, Великобритания, САЩ, Франция, Чехия и от къде ли не да дават интервюта на български, само руските понеже са велики не си скършват езика да кажат поне едно "Добър ден".