14

Чудно ми е

преди 7 години

Само аз ли си мисля,че голям страх тресе настоящите у-щи? То голямо плюене,голямо нещо,кой още ще изкарат да се изкаже"дълбокомислено" какъв може и трябва да е е Върховният Главнокомандващ?Нима българите са *** и и недоучени,населяващи родната си страна САМО ДА МЪЛЧАТ И ДА НЯМАТ СОБСТВЕНО мнение при избори?!УСПЕХ,ген.Радев,РОДЕНИЯТ ДА ЛЕТИ НЕ МОЖЕ ДА ПЪЛЗИ! ИМАТЕ МОЯТ ГЛАС!

13

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо лощо в това,да се издигне генерал.Никой генерал не е толкова луд,за да плаши Турция или Русия или когото си щете.Но в случай на нужда един генерал ще вземе най-адекватното решение,за разлика от интелектуалеца например.А що се отнася до дипломатите-къде ги виждате?

12

Анонимен

преди 7 години

Не ни трябват генерали, а ДИПЛОМАТИ! Южната ни съседка е третата военна сила в света, след САЩ и Израел и е нужна умерена дипломация в интерес на държавата ни. Всички други "напъни" да се изкараме велики са смешни, велика военна сила сме били на Балканите преди 100 години, но какво е последвало?

11

Анонимен

преди 7 години

Прав е Генерала.На нас ни трябват силни сухопътни войски.Силна авиация и силен флот могат да си позволят само големите държави.

10

Анонимен

преди 7 години

*** ген марин като вицепрезидент амнистира 600 криминални престъпници и вдигна два палата,един за него и един за любовницата. толкова за оправянето

9

Анонимен

преди 7 години

С политици като нашите, точно военните могат да решат проблемите.Има една подходяща дума - преврат. Имаме ли смели военни за това обаче?

8

сминдух енд чесън

преди 7 години

В някакъв момент и народа ще и ще изпрати и генерали и ефрейтори и политици ,там където им е мястото .

7

Анонимен

преди 7 години

То щото политиците ги решиха проблемите на България.....

6

Зозо

преди 7 години

Буря в чаша вода на "***" 20. Няма значение кой ще им е руския кандидат. Простата сметка показва, че имат 240000 гласа. ГЕРБ имат над милион гласа, като прибавим и на ДПС и ДОСТ на втори тур нещата са ясни. Тука във форума можете да се пените денонощно, все едно.

5

ГРЪБ

преди 7 години

Само за пожарникара е работа! ЯСНО!!!

4

анонимен

преди 7 години

Още колко генерала ще привикате да говорят против ген Радев.Голям страх ви тресе бе "демократчета".Вчера някакъв си генерал Събев ,днеска генерал Цветков ,утре кой генерал ще ни каже че президента ни не трябва да е генерал.А защо мин.председателя ни е "генерал" той може или се страхувате истински генерал да не го конкурира.Вижте само как звучи генерел Борисов -голяма работа,по едно време само така го наричаха по телевизиите и сега какво стана истински генерал да го засенчи-нечувано!!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Генералите са призвани , преди всичко , да решат проблемите на войниците .

2

Анонимен

преди 7 години

Вече всякакви сме виждали и вече няма никакво значение. Предните за кого точно бяха разпознаваеми? На българинът му писна от хора без приоритети. Навсякъде се назначават бездарни послушковци.

1

Анонимен

преди 7 години

Отвсякъде започнаха да изскачат генерали и да се опитват да ръсят мозък.