9

Анонимен

преди 7 години

DA KRADAT ZA6TOTO NABLIJAVAT IZBORI,I TIA KADE KRADAT S SIGORNOST IM E KAZANO ZA KOI 6TE GLASYVAT,

8

Анонимен

преди 7 години

Много глупави хора са писали тук. Сори. ЕРП-тата нямат правомощия да се справят с крадците. Това е в правомощията на Българската държава, която не прави нищо по въпроса, и на корумпирания Съд.

7

Анонимен

преди 7 години

А кражбите на самото дружество от съвестните потребители?За да си покрият разходите от кражбите манипулират електромерите при поставянето им така,че да отчитат повече.Знам го защото съм потърпевш.Информацията ми е от бивш техен служител.Така че,монополисти ,събирайте си вересиите и не натоварвайте останалите граждани.

6

Анонимен

преди 7 години

А уреди за колко милиони изгарят всяка година заради същите тези дружества...

5

Anonimen

преди 7 години

Не подценяваме ли твърде много Електроразпределителните дружества . Те едва ли ще допуснат да се краде толкова много ток .

4

анонимен

преди 7 години

Ток крадат далеч не само ромите. За жалост, много хора значт, че комшиите им крадат и не им пука

3

ще компенсираме!!!

преди 7 години

Нищо де... От кражба на ДДС се крадат над 2 000 000 000 (милиарда) всяка година, но екзекутирани още няма (защото сме европейци). За това пък сега като намалим субсидиите на малките партии ще се оправят нещата! Отивайте на митинг-концерта на Орлов мост и да не ви пука! :)))

2

Наблюдател

преди 7 години

А какво точно са направили въпросните дружества за да пресечат краденето? То има цял депутат "специалист" и представител на елкрадците! Най-им е лесно на дружеставата загубите да ги начислявата на редовните пладци! Така е много лесно, щом са търпеливи...

1

Анонимен

преди 7 години

ястребете не крадЪт те берЪт