101

5н1п3р

преди 5 години

Дайте ни оръжие и ще изчистим арабската *** от България за броени дни.

100

Анонимен

преди 7 години

Да ги изринат на момента от България.Военните да отиват по границите и да се сетят при Тодор Живков как се охраняваше държавата ни?

99

Анонимен

преди 7 години

Да има мир в тези държави и хората да си живеят там. В тази посока да са усилията.

98

Анонимен

преди 7 години

Предлагам да издигнем бежанец за президент. Може да е по-добре.

97

Анонимен

преди 7 години

Moga da karam tank. Moga i da streluam s nego. Moga i da go napravia:)

96

Анонимен

преди 7 години

Дай Боже още хиляди че да се оправим.

95

търси се изход от по

преди 7 години

До 116 АнонименИ кво тези мигранти, бежанци или там каквото и да било няма да си ги избият тези средства ли? Тези нахлуващите също се интересуват само от пари, а комай също като нашите са непригодни за градеж/креативна работа, а единствено за лъж-вериш и когато им се изпразнят кесиите тогава ще става каквото ще става / шоуто /! пп насилваните ща станат насилващи! Европа, не само България загива, комай!

94

люлин 3

преди 7 години

онзи ден като отивах към женския пазар, ме спря един небял човек и ме попита на почти небългарски език къде се намира малкио багдад. аз погледнах с недоумение а той продължи да пита и обяснява - вуман маркит, вуман маркит или малкио багдад. Тогава се сетих че пита за женския пазар. По-късно го видях там с още няколко арабели зад една барака, печаха гълъби на ламарина и ги ядяха много сериозно. Капаните залагали някъде в Обеля 1 полето доколкото разбрах

93

търси се изход от по

преди 7 години

До 111 АнонименПриемай фактите такива каквито са. Ама намери кого с кого да сравняваш - Орбан и Борисов, две несравними и несъпоставими величини! Мярка за сервилност е 1н БойкоБ

92

high

преди 7 години

Колко са гнусни!

91

анонимен

преди 7 години

спокоино нато ще ни пази и небето и границите

90

osho

преди 7 години

Значи Ахмет оставил родата там в пъкъла и драснал да си спасява кожата на Север. Изобщо не им вярвам на тези араби.

89

Анонимен

преди 7 години

Чудя се унгарците да не би да са извънземни, че построиха тяхната ограда за има-няма 2 месеца, а ние срещу маса милиони, много приказки и всякакви корупционни скандали не сме изградили и половината от планираното.

88

Анонимен

преди 7 години

Драги ми съфорумци, добре е да знаете поне тази истина, че въпросната прехвалена ограда е построена на около 1/3 и че има цели райони в които няма никаква ограда и е въпрос на прецапване на река Резовска за да се озовеш необезпокояван в България. Хич и не се надявайте, че оградата може да спре някой който е запознат с терена на място. Раят за каналджиите си продължава. Приказките на Борисов и Бъчварова са абсолютен кьорфишек.

87

търси се изход от по

преди 7 години

Мразя когато усетя да се страхувам от нещо! В случая и статията, и положението в центъра на столицата нещо внушават страх, та се чудя дали тази биомаса от снимката неможе да се обърне в нещо полезно за българите? При арабите лекарската профиесия е на голяма почит сред населението, та неможе ли на тези "бойци" бягащи от войната да им се предложи нещо в началота като курсове за оказване на бърза помощ на пострадали, след това да се издърпат по кадърните да следват медицина /на арабите им се отдава

86

чичо от село

преди 7 години

България има ли договор с Афганистан и Пакистан за реадмисия и защо не експулсират икономическите емигранти от тези страни?Влезли незаконно ,без никакви документи и българския народ ги хрантути по разни бежански центрове.Бойко, ако не можеш да управляваш да си наемеме за премиер Виктор Орбан.Той може и знае да пази страната си.Направи ограда само за месец, написа ново законодателство за мигрантите и т.н.

85

Анонимен

преди 7 години

Не е ли Ж. Пазар на територията на 2-ро РПУ? Което е на три преки надолу? Или се бъркам. Е??? Какво правят? Защото НИЕ им плащаме заплатите!

84

Анонимен

преди 7 години

Ако тая ограда се строеше по социалистическо, досега щяхме да имаме десетина реда ограда и вероятно двойно по-висока. Истината е, че много се краде - толкова много колкото е трудно да си представим. Както и да е - поне това е единственото що-годе разумно нещо от което има реална полза при спиране на незаконните мигранти. А докато не започне да се стреля (както е по закон) по нарушителите на държавната ни граница, проблемите ще стават все повече и повече.

83

Анонимен

преди 7 години

Чак пък властват.Посмалете малко.В държавата цари анархия.И всеки се възползва ,кой както може.Горко на кротките и честните.

82

dpa

преди 7 години

веско маринов да пее всеки ден на женския пазар как родната полиция ни пази