4

Киро

преди 7 години

Газстанциите и Бензиностанциите нямат място в града, тези служители на "ЕКО" ако си бяха свършили работата сега нямаше да се обсъжда изтичането на газ, разпусната работа никакъв контрол над съоръженията които експлоатират а задълженията им са да ги проверяват. Ръководството да си взима мерки защото следващият път може и жертви да има.

3

Анонимен

преди 7 години

тука има една газстанция в междублоковото пространство , ако стане нещо и гръмне най-малко 10 панелки ще се сринат до основи.

2

t-rex

преди 7 години

До 1Ама за сметка на това бензиностанциите са им под апартаментите на гърците. Според теб трябва да ги изкарат извън града та като зареждаш да ти отнема 1 час. Колко аварии помниш до сега с газстанции? Чудо голямо станало че изтекла малко газ...

1

Простосмъртен

преди 7 години

Много глупаво зададен въпрос. Защо трябва да стане някоя трагедия и тогава да се вземат мерки. Всеки път е така,и никой не си взема поука. Погледнете комшиите, Гърците, в градовете няма да намерите къде да заредите газ,всичките им газ-станции са извън населеното място, да го направят и тук така.