32

Дженъри

преди 7 години

Меркеловият либералиэъм, докара европа до к о л а п с и невъэможност да иэлеэе от криэата!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Аферим, Машаллах,Севим Дагделен! *** *** от ДОСТ да взимат пример.

30

Мунчо от Под игото

преди 7 години

И сега Ердоган се опитва да замени Доган с послушния Местан, който правеше ежедневни метани в турското посолство. Господ да ни е на помощ. Какъвто и да беше Доган, крепеше етническия мир, по поръчка на тези, които го създадоха (Държавна цигурност).

29

Наблюдател

преди 7 години

Oт продължителната *** политика на запада, pезултата е че са отгледали ислямското чудовище Ердоган. Ефекта "Франкенщайн"!

28

П.Петров

преди 7 години

Ердоган дава оръжие на ислямистите в Сирия, те го продават на Даеш, а кюрдите с подкрепата на САЩ, Франция и Британия бият Даеш и им го вземат. После част от това оръжие отива в ПКК и те го ползват в Турция.Извод: Ердоган от глупст ще съсипе Турция съвсем скоро.

27

Анонимен

преди 7 години

Леле, ами сега? Приятелите на моите приятели са мои приятели. Боко приятел с Ердоган. Ердоган приятел с Хамас. Значи боко приятел с Хамас???

26

Анонимен

преди 7 години

Как така я е отменил? Беше 15 години, докато в България е 14 години.Важното е в наказателния кодекс какво пише. Съдилищата работят по него.

25

Анонимен

преди 7 години

В турските закони думата "секс" не съществува. Нищо подобно няма. Мътят ви главите. В Турция всеки е пълнолетен след 18 години и може да се жени тогава.

24

Katrin

преди 7 години

До ЕРДО :)Ако е направил това което пишеш,добре. Допуска най голямата грешка, налага религиозния начин на живот. Писал съм много пъти тук и ще го повтарям. Религиите водят човечеството към упадък. Също така партиите. Всичко това което Ердоган е създал няма стойност, ако премахне исляма и другите религии, Турция ще се развие още повече.

23

прокто лог

преди 7 години

Турския конституционен съд отмени, през Юли, забраната за секс с малки деца!

22

agata

преди 7 години

sega e na moda nay "kadarnite" da upravlyavat zaedno s politsiyata, Turkey Bulgaria, Germaniya, navsyakıde, plashash si danitsite za da de bie politsiyata

21

eddim

преди 7 години

Тук вече напълно се обърках. Тия до вчера не бяха ли от една и съща страна на барикадата, защитавайки някви "умерени" терор... , о извинете "бунтовници" ядящи сърца, режещи глави на деца и избиващи алевити, християни и всякакви изповядащи нещо различно от тяхната ъъъъ... секта.

20

ддд

преди 7 години

Предател на турския народ Ердоган. Има предостатъчно видео материал в интернет където обижда бащата създател на Турция. А тези които му се противопоставят ги заплашва с затвор

19

Ангел

преди 7 години

Да пуска бежанците .Армията да застава на границата и който понече да влезе ,изтрел в главата .Ще гръмнат 20-30 да видим другите дали ще посмеят да влезнат .

18

превземки

преди 7 години

Германия какво се превземат.Да обяват на Ердоган че ще върнат 3-те милиона турци в Турция и точка по въпроса.Идеално могат да шантажират Анкара така както Ердоган шатажира Европа.

17

До 28

преди 7 години

Съчувствам ти. Българското здравеопазване е трагично

16

Ангел

преди 7 години

Много скоро всички ще обявим Турция за терорестична държава .Дори и Путин .Следва обявяване на война и нейното унищожение .България ще изиграе важна роля в това .От тук и Гърция ще тръгва всяко нападение над Турция.Руснаците от Север.От нашите писти ще излизат самолети на коалицията.Имаме искряща нужда да спечелим война .През последните 110г загубихме 3 войни .Крайно време е да спечелим война ,за да се замогнем и върнем националното самочувствие и достойнство!!!

15

Katrin

преди 7 години

Мустафа Кемал Ататюрк, политика направил най значимите реформи в Турция. Премахнал фереджетата на жените и *** на мъжете, като е отправил ясното послание, че всеки е свободен на този свят и не е необходимо да живее по правилата на религии. Когато е тръгнал да прави реформите е срещнал голяма съпротива от крайно религиозните лидери и без помоща от небето, с божията помощ, той успява да наложи своите виждания. Направил е също така значими реформи в политика,икономика,образование.

14

Katrin

преди 7 години

Ердоган няма нищо общо с човека от портрета. Знае ли той кой е Кемал Ататюрк и какво е направил той за Турция. Изобщо света се управлява от най некадърните и лицемерни управници.

13

До 13

преди 7 години

И все още са.