10

Анонимен

преди 7 години

Ситига бе, докато рецидивисти се разхождат с неплатени глоби и на свобода ще е така. Никаква толерантност не трябва за рецидивисти!!!

9

Ме

преди 7 години

С отнета книжка, ми отнемете му мпсто, трябва ли да утрепе някой че да усетите...

8

Пътник

преди 7 години

До ФАШИСТГрешиш. Прочети отново добре текста на новината.

7

Анонимен

преди 7 години

Така е. Или ще те потрошат с бухалки, или ще те засекат, или някой ще кара в твоята лента срещу теб без да му дреме.Свиквайте. Ще става по-зле. Чат пат КАТ пише едни хартийки, дето никой не им обръща внимание, а НАП не може да си събере глобите. Нещата отидат ли в съда - след 3-4 години става ясно, че няма нищо или давността е изтекла или свидетелите са ненадеждни...България 2016. Очакваме да я закрием през 2020.

6

Пътник

преди 7 години

До Анонимен #7Мога само да потвърдя че видях два силуета в буса момент преди да го избегна на косъм. Яд ме е, че не съм се оборудвал с камера.Мамка му в момента като си припомня случката ми иде ей сега да запаля колата, да го намеря и да му счупя и двете ръце преди наистина да е убил някой.

5

Димитър

преди 7 години

Аз лично предлагам затвор за такива типове. Това си е опит за убийства на повече от 1 лице...или там колкото са по закон!***!!

4

Пътник

преди 7 години

Бях там, пътувах за София около полунощ. Карах със 140 в лявата лента, спокойно разминавайки колони тирове и изведнъж срещу мен фарове! Не можах да повярвам че са в моята лента. Набих спирачки, бързо видях че няма полза и в последния момент успях да го заобиколя на косъм от тира в дясно. Возя жена и две малки деца. За по-малко от секунда щяхме всички да приключим. Тази нощ имаше каращи с над 160-180. Как са го разминали не знам. Това трябва да бъде углавно престъпление, какви 2000 лева?!!

3

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрахме, от *** ли е или от много *** е шофера?

2

Анонимен

преди 7 години

браво, вече ще има санкции за 3000лв. и какво ??

1

браво

преди 7 години

Браво, следващия път ще блъсне някой челно и ще му напишат актове за още 20 несъбираеми лееа на тоя ром без доходи и книжка.