10

Хм

преди 7 години

а "Денят на независимостта: Възраждане" беше най-най-голямото разочарование, което съм гледал в кино - много внимателно ще следя отзивите, за да се навия да отида пак на кино...

9

Хм

преди 7 години

Изчерпват се идеите?! Кога ще направят филми по Фондацията, Хиперион, Звездата на Пандора, Говорителят на мъртвите, Майсторите на желязо... материал колкото искаш! Но да - за повечето от тези произведения се иска акъл, за да ги разбереш, а у средния мирикански *** даващ пари за кино се наблюдава лека липса на такъв... филмирани комикси гледат.. простотия...

8

Анонимен

преди 7 години

Вкарайте араби да ви правят филмите. Те не са излезнали от филма , мноооого яки филми ще направят , но ние трябва да ги гледаме от Марс.

7

kiro

преди 7 години

Само Боливуд, Ну заяц пагади и ние сме на всеки километър.Ха ха.....

6

Анонимен

преди 7 години

*** вече и филмов критик стана. На гол тумбак чифте пищови. Сипи куме и пускай чалгата, бай ви *** е компетентен по всички въпроси, и все друг му е крив, че живее като скот. Жалки сте.

5

Анонимен

преди 7 години

Явно американската бозаджийница ще затваря врати.

4

Анонимен

преди 7 години

Може би имат глад за сценаристи,защото добри нови филми през последните години няма.Новото е добре познатото старо.Хващат някой стар филм,който е бил успешен за времето си,натъпкват го с ефекти и няколко посредствени лъскави артисти и хайде блокбастър.

3

Анонимен

преди 7 години

По-голям филм от мамуна президент има ли?

2

Анонимен

преди 7 години

Какви филми бе?! Само се стрелят и се бият и сека втора дума е *** *** или по дяволите. Ай стига филми

1

Анонимен

преди 7 години

Пред криза?! Те СА в криза от много години вече. Аз не помня от кога не съм гледал свястен филм и затова и изобщо спраях да гледам. Ако искам филми - гледам новините - повече и истински екшън, дето в Холивуд не им идва на акъла даже.