8

Анонимен

преди 8 години

Много ми е чудно, като ги отведат в РПУ "за установяване самоличностт и произхода"- край на цитата, като как се случва тая работа с изясняването? Д.р.и.п.л.ь.о.т.о. е без документи, може да ги лъже колкото си иска. И ало, журналята - що не пишете наш'те дали им вярват? И изобщо какво се изяснява в РПУ-то? И после какво става? Пускат ги по живо по здраво, за да ги "хванат" пак следващия ден ли? И още: Как така са все без документи, ама имат супер-модерни телефони? Тях защо не са си ги изгубили?

7

БХК

преди 8 години

да заминават за Германия там ще се наредят на соцялни помощи.Няма да бачкат цял ден ще дремят и ще гонят германките.

6

Незнаещ

преди 8 години

абе боката да не пълни нарочно с такива ,да помпа напрежение и да вика че той е единствената ни алтернатива?

5

Огнян

преди 8 години

абе има ли изобщо некъв контрол по границата?

4

Анонимен

преди 8 години

Като ги хващат,бой по манерките и обратно откъдето са дошли!

3

Веско

преди 8 години

Всеки път питам едно и също. Кво прайм като ги задържим? Има ли някакви правила в държавата и кой следи да се спазват? Има ли някой журналист който може да задава истински въпроси?

2

Анонимен

преди 8 години

А сега пъпландския мат'рял има ли си представа,какво всъщност се прави на маоумната му тиква?На малоумната му тиква управляващите "хващат",ама в София,а не по границите,тка наречените чуждестранни окупатори,под името "незаконни мигранти" и ги "узаконяват".С други думи,ако "утре",същите тези "мигранти" попаднат в друга държава,ТЯ СЕ ПОЛЗВА С МЕЖДУНАРОДНОТО СИ "ПРАВО",ДА НИ ГИ ВЪРНЕ!!!!Така,Територията ни ,ще бъде заселена с тези "мигранти",а за нас остава ЕДИН ГОЛЯМ ЧЕПАТ ГУЙ!!***!!!

1

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

Навярно сега като сложиха начело на Гранична полия за шеф морски вместо горски наплива би трябва да секне и София да се успокоят най вече тези от нац. полиция. които саботират бизнеса на граничарите.