11

Анонимен

преди 7 години

Така е в цяла София. Просто в Младост първи се вдигнаха на простест. Останалите квартали са оплетени в същите схеми , но с различни изпълнители. Но вонята е същата - на мухлясали картофи!

10

Анонимен

преди 7 години

А досега къде и какво гледаха тия ? Строежът ще продължи с пълна сила. Прах в очите.

9

Агент Баце

преди 7 години

Авджиева беше най-свестния районен кмет в София и стоеше леко настрана от герб, доколкото е възможно. Търсеха повод да я махнат и го намериха. Запомнете, че на това място ще има готов блок до 2 години.

8

бля бляяяяяя

преди 7 години

Кметицата на Младост добре я натириха, ама кога мадам Фънди ще поеме към Белчин и преди това към сливенския зандан да и се порадват мангустините!

7

Oksimoron

преди 7 години

Защо само Младост? Вижте студентски град. Там вашия приятел бароко продължава да строи между блоковете и ливадите. Отидете до НСА- там изниква нов квартал??

6

никога

преди 7 години

Никакво гласуване за ГЕРБ повече аз и други хора гласувахме за ГЕРБ в София а те ни "благодариха"с увеличение на градския транспорт!да не мислят че ще забравим тази подигравка.....

5

шоу

преди 7 години

Прах в очите на хората,рейтинга и доверието в ГЕРБ в София е паднало критично след подигравката с увеличението на билетите и сега се чудят какви циркове да разиграват.

4

Анонимен

преди 7 години

То работата е за прокуратура и съд, ама всички видяхме как Мафиянски излезе чист след това.

3

Анонимен

преди 7 години

Всеки кмет се оправдава с предишните, но върши пак същото.

2

Ивайло радев

преди 7 години

Това са видимите нарушения и далавери, но за невидимите и задкулисни решения на Сос и районните кметове софиянци нищо не знаят, а за г-жа Фандъкова знаем избирателната и способност - жокер какво стана с проверките за корупция в Район "Искър" от преди 4 години.Там не се дава гласност защото сем. Радеви - Лорита Радева общинска събетничка от ГЕРБ и Валентин Радев депутат от ГЕРБ стоят зад кмета Ивайло Цеков !!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара...Няма как - избори идат!