11

анонимен

преди 7 години

БОЙКО УВОЛНИ И БЬ4ВАРОВА ---ТЯ НЕ ..ВИЖДА ..КАКВО ТРЯНБВА ДА ПРАВИ НАЗНА4И ГЕН. РАДЕВ --ТАКА ШЕ ЛИШИШ ..ОПОЗИЦИЯТА ... ОТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

10

Анонимен

преди 7 години

Много неграмотници пишат тук:1. Оставка. Да не пречи на разследването тоя.2. Проверка показва дали има престъпно деяние. Проверката е назначена вече.3. Чак след това може да се стигне до прокурор, ако се докаже престъпно деяние- действие или бездействие.Ама учете малко бе, стига сте се правили на много умни. Само с викане "Аз съм БСП" няма да се научите на нищо добро.

9

Анонимен

преди 7 години

Борисов е железен!Нека знаят че се носи отговорност за голямата заплата!А не само да се подпират по бюрата.

8

До 5

преди 7 години

И къде ги видя тези стъпки?

7

ВЪПРОС

преди 7 години

Защо Оставки ?Не трябва ли Военен Прокурор ?Не виждате ли връзката ?

6

Запознат

преди 7 години

Хайде да се обзаложим,че ще се изчака около месец,за да се позабрави случая,след което ще бъдат назначени отново на други възлови длъжности.

5

Анонимен

преди 7 години

Не двама,а цялата седемдесет хилядна банда щатни рушветчии и непрокопсаници трябва да се разтури на мига. Досега практиката показва, че уволнят ли някой за далавери и некадърност,после го правят голям началник и пак си дреме и краде. И без това преките разходи за съществуването на тази орда лапачи са над два милиарда лева годишно, а ефект и полза няма.

4

Анонимен

преди 7 години

Може стъпките да са малки, но вървим по пътя на нормалните държави.

3

Факт

преди 7 години

Охрана на границата значи да преминават само единични нарушители!А тука все едно наблюдаваме миграция на антилопи Гну по Дискавъри!Служителите на Гранична полиция само наблюдават процеса и припечелват чат-пат(нелошо).Границата и на десетина километра от нея трябва да станат военна зона,със специален режим.Та ние сме в предвоенна обстановка,тия не го ли разбират?????Нашествието трябва да спре на всяка цена,който иска да влиза в Европа-да си търси друго място!

2

Румяна Калиткова

преди 7 години

Уволни тоя , назначи оня! Ами че то я и аз мога да въм министър, що не ме сложат?

1

Анонимен

преди 7 години

Дрън,дрън.