34

...

преди 7 години

Ми при всяка диктатура (било то и демократично избрана) е така! Когато диктатора напредне с възрастта не му трябват по млади и амбициозни подчинени който да го свалят от власт! Трябват му марионетки дето да му вършат работа и да не се изказват без изричното му съгласие! Така е било и при Сталин е той е трепел онези дето са му казвали, че вече е възрастен и требе да се оттегли, *** то тогава такива са били времената! Сега е по-добре в това отношение!

33

бая

преди 7 години

Ланистър пращат поздрави!

32

Анонимен

преди 7 години

Нищо не се променя за един ден. А технологии Русия има. Друг е въпроса доколко населението има нужда от тях и може да си ги позволи. Но тоз въпрос е с не по-малка сила валиден и за "Запада". Визирам банкрутиралата банкова система, която е "кръвта" на индустриалната(технологична) икономика ;-). Нуждата да се демонстрира тест на стрес говори достатъчно, за който се интересува. Останалите просто "верват". Така се разпадна и СССР. Комунизма е "западна" полит-икономическа технология :-).

31

112

преди 7 години

Шефа на администрацията сам напусна а не бе отстранен,за него след изборите Путин има други планове,а защо не да го готви за свой заместник!?е тогава запада ще види зор.....

30

стоп

преди 7 години

До Ха-ха-хаЯвно не си ходил в Русия,и не познаваш Руснаците и стига с това диктатор!откога хората който са независими не се кланят на никой и устояват интересите на страните си са "диктатори"

29

скоро

преди 7 години

Путин не прави нищо случайно той мисли няколко хода напред,така че след изборите там ще сме свидетели на сериозни промени.

28

това е

преди 7 години

Преценете сами къде е управлението е по демократично в САЩ 2 партии,не ясна избирателна система позволяваща манипулации,не е разрешено допускането на наблюдатели от чужбина.В Русия допуснати до изборите 14 партии и европейска избирателна система,допускат се наблюдатели от чужбина по всяко време на изборния ден,сами преценявайте.......

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонименс памперсите...Master Yoda. Страхът е пътят към Тъмната страна. Страхът води до гняв. Гневът води до омраза. Омразата води до страдание..Не бъди гневен. Не се страхувай от истината!

26

Анонимен

преди 7 години

В нормалните държави....Къде ги?Ако имаш в превид "демократичния " запад - там все играят бутафория стилл WWF (световната кеч федерация)! Първо вдигат шум по медиите, после играят договорен спаринг и накрая победител става този, когото са определили вечните управляващи в сянка...Та ко речи?

25

Анонимен

преди 7 години

А за играта на *** в белия дом нищо не пишете!!

24

Анонимен

преди 7 години

Джуджето се плаши от дворцов преврат и като прави смени на болярите мисли, че ще го избегне.

23

Анонимен

преди 7 години

и замирисва на преврат.смените в русия стават или с убийство или с преврат

22

Анонимен

преди 7 години

Прочетете книгата Метро 2035. Там много добре е описан руският (че и българският) манталитет, и от какви управляващи имат нужда тези хора.

21

Анонимен

преди 7 години

Интересно, дали някой ще посмее да напише това, когато Путин стане наш президент!?

20

Анонимен

преди 7 години

Русия е в 16 век ...И няма да се измъкне от блатото.

19

dp

преди 7 години

Единственото съществено виждащо се от статията (ако и да не е никаква изненада) е фактът, че Русия си остава феодална страна и в 21-и век.Тоя се издигал в йерархията на двора, оногова царят не одобрявал ама му дал пост, трети пък "отговарял" за военнопромишления комплекс.... дворцови интриги като от книгите на Дюма, ни повече ни по-малко.

18

до всички кондоми

преди 7 години

важното е че разбирате игрите на Путин - хахахахха . значи тука има *** , които даже знаят какво мисли Путин и какво ще направи. нещастници, човека е уникален политик а вие сте долноуйновски плазмодии. на Вова ше му накривите джоджена и на тоя че и на оня свят. айде със здраве, да ни е жив и здрав Вовата да ни пази от краварите..........амин

17

Striker

преди 7 години

Мдаа, хипофизното джудже от Кремлин се окопава като всеки дикактор, вкопчил се със сетни сили в изплъзващата му се власт...жалка работа. Типично по савецки.

16

Джона

преди 7 години

А, значи има и независими журналисти в Русия за разлика от братските щати!

15

Анонимен

преди 7 години

"Президентската власт в Русия става все по-еднолична и непрозрачна..."---Вовата гледа от Боко ...