66

МАФи

преди 7 години

Защо на ВАРНА и БУРГАС излиза Black see MAFIA?

65

Силистра Calarasi

преди 7 години

А МОСТА???? Къде е БОРКО???

64

Ай стига бе,

преди 7 години

Да сме се поставили на мястото на Турция ли? А далаверата с петрола от ИД и разрушаването на светската държава Сирия влиза ли в препоръката на ******?

63

Анонимен

преди 7 години

Срамно е, господин премиер, съгражданите ти да работят за 1 евро на час и да са пълноправни членове в ЕС.

62

Анонимен

преди 7 години

Ми,другари и другарки.Защо не издигнем нашето момче Сергей за президент.Има комбинативен ум,"излъска басту извинете имиджа а България " и си гушна един милион.По старото поколение и те бяха хитри и взеха икономиката чрез РМД,но нашето момче има по-голям потенциал.

61

Анонимен

преди 7 години

В подолни случаи оставките трябва да подадат не само шефовете на гранична полиции,но и главния секретар-уж най високата професионална фигура в МВР,щото какъв професионалис е ако допуска подобни скандали и министъра,щато като политическо лице е допуснал да се лепне подобно петно на политическата сила и целия кабинет!Ама у БГ-то всичко наобратно! Кой ми *** в гащите,ние не сме виновни,ний сме най-убави!

60

socialen

преди 7 години

Срам и вие, че най-големият *** е "премиерче".

59

BURZUM

преди 7 години

Те ПРЕДАТЕЛИТЕ никога не са виновни и винаги влизат в положението на тираните...

58

Анонимен

преди 7 години

Да пусне мигрантите означава Турция да скъса окончателно с Ес и Нато. Колкото и да се репчи той е страхлив и няма да го направи.

57

Анонимен

преди 7 години

Този човек нвкога поставял ли се е на мястото на българите? Той самия непрекъснато се поставя на нечие място само не на мястото на България.

56

Анонимен

преди 7 години

Как ще спреш половин милион бежанци с ограда?

55

gtf

преди 7 години

бихме приели бежанци християни - тези за мигранти мюсюлмани, повечето от които са обучени войници... за това няма как да се поставим на мястото на турция

54

Анонимен

преди 7 години

левите и социалистическите партии в ес са за приемане на мигранти

53

Анонимен

преди 7 години

не слушайте разни лаладжии отстрани които се репчат какво щели да направят,нищо няма да направят,ще напълнят гащите.борисов е прав че не трябва да допускаме мигранти на никаква цена.с какви договорки,как,с кого,истината е да няма мигрантска вълна през нас.в турция са 2-3 милиона мигранти.ако само половин милион влезнат,какво правим

52

Анонимен

преди 7 години

А, за "тежката европейска несолидарност" Борисов послъгва. Предложиха ли му страните от Вишеградската четворка и Австрия да построят ограда по цялятя южна граница на България. Предложиха му. И той какаво направи? Облади се на мутито, че сме зависели от него. Сега да ускори строежа, а не да го мотае до нова година, догодина до друга. Сега той и партията му зависят от народа, който ще си каже думата на 6 ноември.

51

Анонимен

преди 7 години

Боко пак ни мисли за късопаметни дотолкова че да не помним как той лично преди няма и година призоваваше от трибуната на партийната им конференция -цитирам по памет-" да бъдем толерантни ,човечни и да приемаме бежанци- после щяло доброто да ни се върне" !! Сега нещо обърна палачинката за енти пореден път и си мисли ,че никой не му води сметка за приказките ,гафовете и лъжите!!!

50

Анонимен

преди 7 години

ББ отишъл да се помоли за опрощение на греховете си в троянския манастир.И знаете ли с кого е отишъл?-С КриСТАЛИНКА Георгиева.Май ще я калесва за президент.Та и затова да се помолят.Като рзбра,че няма шанс срещу ген.Радев,ако е решил да ни пробутва Сталинка,шансовете и са точно толкова големи,колкото и на ББ.Само че ние не сме забравили призива и да приемаме бежанци за да ни оправели генофона.Те ромите достатъчно ни го "оправиха",нема нужда повече.А иначе пишман министърката да си ходи,НЕ СТАВА!

49

НАШАТА ФИРМА

преди 7 години

Дон ТИКВУНЕ ПАДИШАХОВ нали и ДЪЩЕРЯ ми знае А ТЯ Е НА 9 ,ЧЕ КОНКУРСИТЕ се назначават не от ДИРЕКТОРИТЕ на СЛУЖБИ !!!!!!!!!???????А от МИНИСТЪР или ЗАМ. !!!!!!!!*** вие от ГРОБ верно си мислите ,ЧЕ ядем ДОМАТИТЕ с КОЛЦИТЕ!!!!!!Ти си ВИЦА ТИКВУНЕ ти и ЛЕЛКА БЪЧВАРОВА!!!!!!!

48

1

преди 7 години

др. борисов,цялата ви кохорта- герб, сте срам,пиша го без кавички.

47

М, да ...

преди 7 години

Да се поставим на мястото на Турция за бежанците, зове премиерът--------------------------------------------ББ много емпатичен бре! :)) Щел да влеза в кожата на Ердоган! Смех! Турция и Ердоган не са за съжаление, а за възхищение, и без лъжливата съпричастност на лизачът от Банкя / Тиквата Борисов/ ще се справят! пп. За съчувствие е българският народ с премиер пожарникарят - мутра от Банкя