8

Анонимен

преди 7 години

Пишат небивалици.Стотици хиляди от онзи етнос никога не са работили, нито пък смятат да работят. Тях не ги ли броят за безработни или те са над закона, на държавна издръжка?

7

What if...

преди 7 години

Имаше една статистика, мисля че беше за 2014-та. Безработните били намалели с около 40 хиляди за годината. Интересното беше, че около 40 хиляди са напуснали България за същия период. Единственият работещ механизъм за справяне с безработицата. Безотказен - вече 27 години.

6

Милков

преди 7 години

3 033.4 хил. ?!?

5

Анонимен

преди 7 години

Това е нормално. В Европа швейцарците са известни като най-богатите бедняци. Имат много по-високи доходи и стандарт от другите в Европа, но заплатата едвам стига и до последния цент отива да покрият разходите си - животът става все по-скъп.

4

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ как никъде го няма? Навсякъде в соца всички са еднакво бедни. Дори и в Северна Корея.Всеки северно кореец живее многио по-добре от 95% от българите.

3

До 1

преди 7 години

Напротив, сигурно 80/100 от работещите по света са бедни. Един германец например който взима 1500-2000 евро богат ли е? Брои всеки цент и като мине средата на месеца гледа с нетърпение за следващата заплата.

2

Съм го изучил

преди 7 години

Щом най-много безработни са със средно, значи файда след основно да учиш няма.

1

Анонимен

преди 7 години

Работещи бедни,това никъде го няма!