9

Бре!

преди 7 години

... хвърляне на камъни и отломки от тротоарни плочи?!Тези за опълченците на Шипка ли се мислят?

8

Дедо Гого

преди 7 години

Полицията действа неправилно...При такива случай със саморазправа помежду роми, следва да се раздадат на двете враждуващи групи по 10-20 броя АК 47 и съответните пълнители. Случаят ще приключи бързо и в интерес на България !

7

Яхинов

преди 7 години

Жалко че не са потрошили прозорците на меверето.

6

Toq pa

преди 7 години

До ЖиборВ кюстендил има само 1 за разлика от дупница 3-4

5

.

преди 7 години

Какви роми бе , тия нямат статут на хора , полицията е трябвало да им строши въшливите тикви и да зяатреля няколко , щом правят това пред полицейско управление значи нямат никакво уважение към закона и държавата. А Кюсъендил е известен предимно с това , че е един прекрасен град с красива планина и е дал много умни и кадърни българи.

4

.

преди 7 години

Оставете ги бе ! Оставете ги да се избият. Само пазете да не излизат от гетото. Който излезе - бой. Да се бият, убиват и заравят по копторите.

3

Анонимен

преди 7 години

и сега кво и да влязат в панделата пак храна и спане безплатно на гърба на обикновеният работещ човек.В Русе ония ден имаше посред нощите сватби и то ***.Въпроса ми е след като имат тея диваци пари за сватби и празненства и се мръщат на всякаква работа НЕ е ли крайно време да се спрат тези помощи и социални придобивки???Храни го,давай му за да трови без тва напрегнатото ежедневие на всеки нас,

2

Мдаа

преди 7 години

А те поне в София, Ботевград, Самоков, Пловдив, Варна и в почти цялата страна нвма нали ? Това е проблем за цялата страна и тепърва ще става още по-голям.

1

Жибор

преди 7 години

Не се учудвам- кюстендилци са прочути с *** си махали.