53

Петър до Марина

преди 7 години

Марина, Вие на ясно ли сте колко *много* необитаеми жилища има в София, след строителния бум? Направете една справка, преди така щедро да посипвате града с цимент!Освен това тези междублокови пространства са обособени с определена цел, която определено не е безразборно застрояване. Просто едно време хората са имали акъл...

52

Марина до рускиня

преди 7 години

До до Марина от рускиняБългария не е Естония и София не е Талин! Естония е държава с площ, малко над 45 хил.кв.км. и с население, малко над 1.3 милиона! Само в София, по неофициални данни, населението е 2 пъти повече! Допълнително всяка година в столицата се заселват средно 35-40 хил. души! Затова сравненията между Талин и София са меко казно неуместни, просто няма база за сравнение! Къде да отидат, къде да живеят тези хора??? Естествено, че ще се строи и още как!

51

Анонимен

преди 7 години

Добре, че беше партията на Георги Кадиев - Нормална държава за да се пораздуят далаверите на кметицата

50

до Марина от рускиня

преди 7 години

Таллин е столица на Естония. Чист, приветлив, със зъпъзена архитектура, със зелени градинки и паркове. Как може това да се случи?

49

Анонимен

преди 7 години

Кметицата дошла от Ямбол не и пука за София. Напазарувала си апартаменти и вили и иска още и още. На такива постове трябва да са хора които милеят за града, а не пришълци печалбари.

48

Анонимен

преди 7 години

До Съкварталец Може да е читава, но да я натикат от друго място. Във всеки случай на подобни позиции няма начин да не си мешаш капата с тия отгоре. Иначе няма да си там.

47

Анонимен

преди 7 години

До Иво Георгиев И китните селца си имат общини. *** в Панчарево да видиш как се "работи"!! И бас държа, че управляващите знаят какво се върти по общините, защото те ги назначават. Но като стане напечено, са много изненадани.

46

Съкварталец

преди 7 години

Познавам отдавна кметицата на Младост. Първо беше лекарка, по-късно дълги години управителка на 25-та Поликлиника в района, мъжът и наложил се специалист-кардиолог във ВМА. И до сега живеят в апартамента си от 70-те години на един от последните етажи срешу 25-та. И за двамата, както и за двете им деца не мога да кажа нищо лошо.

45

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова да не се прави на "спасител", защото тя е с най-големите комисионни след Вожда си. Защо журналистите не попитат какво става със заграденото място в Южния парк до МОЛ Парадайз?? Заградиха го "бизнесменчета" с покровителството на крадльо арх. Диков, после го изоставиха заградено и чакат подходящ момент за начало на строеж в парка. Никой не махна оградата, никой не възстанови парка. Кметицата се прави на "ддевствена" учителка - срам е тя за Столицата - да се връща на село около Самоков

44

Ман Юнайтед

преди 7 години

България е единствената страна, в която като крадеш и злоупотребяваш с власт, най-лошото, което може да ти се случи е да те отстранят от поста ти.Няма затвор, няма наказателна отговорност, въпреки, че в наказателния кодекс тея неща фигурират, като престъпления. Нали се сещате как се дават тея разрешителни в "презастроен район" ?Няма такава смешна държава, няма такива смешни и ЯВНИ управляващи, щом не променят нещата.

43

Иво Георгиев

преди 7 години

До 43 изнервенХОРАТА СА ГО КАЗАЛИ! НА КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ, ДА СЕ ИЗНАСЯ! КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ, ПРОДАВАШ ПАНЕЛКАТА У МЛАДОСТ И СЕ ЗАСЕЛВАШ В НЯКОЕ КИТНО БГ СЕЛЦЕ НА ЧИСТ ВЪЗДУХ И СРЕД ПРИРОДАТА! АКО ПЪК НЕ, ЩЕ ДИШАШ ГАЗОВЕ, САЖДИ И КАТРАНИ, И ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

42

Марина

преди 7 години

До Гражданско обществоПо-зелен, по-чист, по-красив град; място за децата, за внуците ви, за бабите ви... ала бала портокала.... Ти в кой век и къде живееш живееш бе, човек? Щом искаш всичко това, дето си изброил, отиваш в някое от многото обезлюдели вече стотици селца из всички краища на България, дето англичаните изкупуват на безценица за нищо пари! Иначе в София, забрави!!!

41

рушвет

преди 7 години

Ако забелязвате всички протежета на ГЕРБ крадат яко...само тези за които се разшуми се посочват с пръст от ръководството...после изчакват 2-3 месеца и ги тропосват на друга каца с мед

40

изнервен

преди 7 години

До Иво Георгиевтрябва да си доста глупав за да правиш такива заключения. има достатъчно място където хората могат да живеят, но всеки се бута да строи и настанява в зелените площи.

39

Иво Георгиев

преди 7 години

И какъв е проблемът? Какво като се строи? Нали има строителен бизнес, строителни фирми, които също трябва да създават заетост, нали и те трябва да строят нови жилища, нали и те имат служители, които хранят семейства! Уважаеми жители на квартали Млоадост, недейте така егоистично! Не забравяйте, че не сте само ВИЕ жители на София и на квартала! Там постоянно се заселват нови и нови хора. Къде трябва да живеят те според ВАС? На палатка в зелените ВИ площи ли? Не сте прави, разберете!

38

Гражданско общество

преди 7 години

Нито Бойко, нито Фандъкова са героите тук.ГЕРОИТЕ В СЛУЧАЯ СА ОБИКНОВЕНИ ХОРАТА, които вече втора седмица се борят за един по-зелен, по-чист и по-красив град. Град, в които да има място, където да играят децата и внуците ни. Героят е гражданското общество.А Бойко и Фандъкова пак се опитват да трупат бонус точки на гърба на протестиращите.

37

Vangelis Stavros

преди 7 години

До GlupostiНе защитавам нито кметицата, нито спазването или неспазването на ПУП. Просто подчертавам шизофренията на ПП ГЕРБ и лидера й. Не може да размазваш пионките си, заради собствените си глупости, лакомия и простотия.

36

Анонимен

преди 7 години

почна се

35

Анонимен

преди 7 години

Ех, таз шизофрения, абеее, тази нали е от вашето крадливо котило или...

34

Анонимен

преди 7 години

Абе на последните избори за местна власт, вие в София районните кметове избирахте ли ги, или се назначаваха ?